Приготуйте на вихідні. Яловичина запечена в духовці з соусом
19 листопад 2021 15:11
485
0
Смачно, незвично і дуже ароматно – ми пропонуємо вам приготувати на вечерю запечену яловичину. Найніжніша яловичина в поєднанні з ароматним соусом додадуть нових ноток вашій вечері . Яловичина запечена в духовці з соусом Інгредієнти: 1 кг яловичини; 1 ч. л. гірчичного порошку (або ж 2 ч. л. зернової гірчиці); 1 лавровий лист; борошно (приблизно чайна ложка); 1 цибуля; 2 зуб. часнику; 0,5 кг моркви; сіль і перець – за смаком; чебрець і розмарин. Для соусу: 1 ст. м'ясного бульйону; 1 чт. л. кукурудзяної муки; 25 г вершкового масла; Приготування: Наріжте цибулю соломкою, а часник добре подрібніть. Моркву розріжте уздовж на дві частини. Змішайте гірчицю з борошном і змастіть м'ясо з усіх боків. На деко для запікання покладіть моркву, цибулю, пряні трави, а зверху викладіть яловичину. Відправляйте в розігріту до 240 градусів духовку на 20 хвилин. Потім викладіть м'ясо з овочами на тарілку і накрийте фольгою. Тим часом обсмажте борошно на вершковому маслі і додайте трохи юшки з дека. Перемішайте, дайте закипіти і полийте цим соусом яловичину. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|