В’єтнамська кухня. Запіканка з рибою та овочами
16 листопад 2021 18:05
781
0
Цей рецепт запіканки є традиційною в'єтнамською стравою та обов'язково порадує вас своїм незвичайним смаком. Якщо у вашій родині шанують броколі, можете сміливо додавати його у запіканку, а якщо ні – обмежтеся цвітною капустою. Запіканка з рибою та овочами Інгредієнти: 1 кг риби (бажано білої); 1 стакан молока; 30 г тертого сиру; 1 стебло зеленої цибулі; 1/2 лимону; 3 моркви; 1 кг цвітної капусти (можна 50/50 з броколі); 100 мл рослинного масла 1 ст. л. пшеничного борошна сіль та перець – за смаком. Приготування: Промийте рибу і наріжте на невеликі кубики. Потім посоліть і поперчіть. Подрібніть цибулю та обсмажте на олії. Візьміть глибоку сковорідку, влийте трохи води і тушкуйте до готовності нарізану на кружечки моркву. Розділіть на суцвіття цвітну капусту і проваріть в підсоленій воді 8-10 хвилин. Збийте яйця, додайте молоко, борошно та сіль. Ретельно перемішайте. У форму для випікання викладіть рибу, потім нарізаний півкільцями лимон, цибулю, моркву та цвітну капусту. Залийте яєчною сумішшю і посипте сиром. Відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на півгодини. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|