Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » В’єтнамська кухня. Запіканка з рибою та овочами

В’єтнамська кухня. Запіканка з рибою та овочами


В’єтнамська кухня. Запіканка з рибою та овочами

Цей рецепт запіканки є традиційною в'єтнамською стравою та обов'язково порадує вас своїм незвичайним смаком.

Якщо у вашій родині шанують броколі, можете сміливо додавати його у запіканку, а якщо ні – обмежтеся цвітною капустою.



Запіканка з рибою та овочами

Інгредієнти:
1 кг риби (бажано білої);
1 стакан молока;
30 г тертого сиру;
1 стебло зеленої цибулі;
1/2 лимону;
3 моркви;
1 кг цвітної капусти (можна 50/50 з броколі);
100 мл рослинного масла
1 ст. л. пшеничного борошна
сіль та перець – за смаком.

Приготування:

Промийте рибу і наріжте на невеликі кубики. Потім посоліть і поперчіть. Подрібніть цибулю та обсмажте на олії. Візьміть глибоку сковорідку, влийте трохи води і тушкуйте до готовності нарізану на кружечки моркву. Розділіть на суцвіття цвітну капусту і проваріть в підсоленій воді 8-10 хвилин. Збийте яйця, додайте молоко, борошно та сіль. Ретельно перемішайте.

У форму для випікання викладіть рибу, потім нарізаний півкільцями лимон, цибулю, моркву та цвітну капусту. Залийте яєчною сумішшю і посипте сиром.

Відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на півгодини.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: