Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо пісний польський борщ

Готуємо пісний польський борщ


Готуємо пісний польський борщ

Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт польського червоного борщу. Окрім того, що страва буде пісною, вона ще й матиме незвичну текстуру, зовнішній вигляд та смак.

По-перше, борщ буде надзвичайно легким, але в той же час поживним, адже до його складу входять гриби. По-друге, він не міститиме стандартних інгредієнтів: моркви та капусти. Замість цього ми використаємо чимало спецій, лимонний сік ну і, звичайно, картоплю, буряк, цибулю та часник.



Польський борщ

Інгредієнти:
Рослинна олія - 5 ст. л.
Цибуля - 2 шт.
Сушені гриби - 100 г.
Лавровий лист - 4 шт.
Буряк - 7 шт.
Часник - 2 зуб.
Лимон - 1 шт.
Перець духмяний - 5-7 шт.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

Потрібно відварити усі бурячки до готовності. Цей процес триває приблизно 30 хвилин. У цей час потрібно замочити в холодній воді всі сушені гриби. Окрім цього зараз варто почистити цибулю та часник, розрізати їх навпіл.

Коли буряки зварилися, їх потрібно залити холодною водою. Потім очистити та нарізати тоненькими скибочками.

В каструльку налити 4 літри води. Додати туди шматочки буряка. Також додаємо половинки часнику та цибулі. На цьому етапі також варто всипати горошок перцю та лаврове листя. Перемішати всі компоненти. Приправити.

Далі додати гриби і вичавити сік з половини лимона.

Налити в каструльку рослинну олію. Варити ще 30 хвилин.

Готовий борщ налити в тарілку, посипати зеленню і можна подавати.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: