Готуємо пісний польський борщ
16 листопад 2021 15:00
1 883
0
Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт польського червоного борщу. Окрім того, що страва буде пісною, вона ще й матиме незвичну текстуру, зовнішній вигляд та смак. По-перше, борщ буде надзвичайно легким, але в той же час поживним, адже до його складу входять гриби. По-друге, він не міститиме стандартних інгредієнтів: моркви та капусти. Замість цього ми використаємо чимало спецій, лимонний сік ну і, звичайно, картоплю, буряк, цибулю та часник. Польський борщ Інгредієнти: Рослинна олія - 5 ст. л. Цибуля - 2 шт. Сушені гриби - 100 г. Лавровий лист - 4 шт. Буряк - 7 шт. Часник - 2 зуб. Лимон - 1 шт. Перець духмяний - 5-7 шт. Сіль, перець чорний мелений - за смаком Приготування: Потрібно відварити усі бурячки до готовності. Цей процес триває приблизно 30 хвилин. У цей час потрібно замочити в холодній воді всі сушені гриби. Окрім цього зараз варто почистити цибулю та часник, розрізати їх навпіл. Коли буряки зварилися, їх потрібно залити холодною водою. Потім очистити та нарізати тоненькими скибочками. В каструльку налити 4 літри води. Додати туди шматочки буряка. Також додаємо половинки часнику та цибулі. На цьому етапі також варто всипати горошок перцю та лаврове листя. Перемішати всі компоненти. Приправити. Далі додати гриби і вичавити сік з половини лимона. Налити в каструльку рослинну олію. Варити ще 30 хвилин. Готовий борщ налити в тарілку, посипати зеленню і можна подавати. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|