Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Українська кухня. Готуємо галицькі палюшки

Українська кухня. Готуємо галицькі палюшки


Українська кухня. Готуємо галицькі палюшки

Як галушки не назви – вони будуть однаково смачними. А варіант з поєднанням домашнього сиру та картоплі – це подвійні смакота і ситість.

Найкраще палюшки смакують зі сметанкою або шкварками.



Інгредієнти:
1 кг картоплі,
400 г домашнього сиру,
2 яйця,
1 скл. борошна,
100 г сала,
1 цибулина,
сметана, сіль і перець.

Приготування:

Картоплю зварити у кожушку в підсоленій воді. Коли трохи охолоне, почистити та пропустити через м’ясорубку. До меленої картоплі додати сир, яйця, просіяти борошно і замісити м’яке тісто. Притрусити стіл борошном. Скрутити із тіста ковбаску, приплюснути її і нарізати впоперек подовгастими шматочками.

Закип’ятити у каструлі воду, посолити її і вкинути палюшки. Коли спливуть, зменшити вогонь і варити ще 2 хв. Готові палюшки витягнути з окропу, полити шкварками з підсмаженою цибулею. Подавати зі сметаною.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: