Українська кухня. Готуємо галицькі палюшки
15 листопад 2021 20:00
1 071
0
Як галушки не назви – вони будуть однаково смачними. А варіант з поєднанням домашнього сиру та картоплі – це подвійні смакота і ситість. Найкраще палюшки смакують зі сметанкою або шкварками. Інгредієнти: 1 кг картоплі, 400 г домашнього сиру, 2 яйця, 1 скл. борошна, 100 г сала, 1 цибулина, сметана, сіль і перець. Приготування: Картоплю зварити у кожушку в підсоленій воді. Коли трохи охолоне, почистити та пропустити через м’ясорубку. До меленої картоплі додати сир, яйця, просіяти борошно і замісити м’яке тісто. Притрусити стіл борошном. Скрутити із тіста ковбаску, приплюснути її і нарізати впоперек подовгастими шматочками. Закип’ятити у каструлі воду, посолити її і вкинути палюшки. Коли спливуть, зменшити вогонь і варити ще 2 хв. Готові палюшки витягнути з окропу, полити шкварками з підсмаженою цибулею. Подавати зі сметаною. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|