Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо ніжну та пухку мармурову запіканку

Готуємо ніжну та пухку мармурову запіканку


Готуємо ніжну та пухку мармурову запіканку

Кокосова стружка, какао та кисломолочний сир нагадують шоколадний батончик «Баунті» і тому запіканка виходить ніжною, в міру солодкою та неймовірно смачною.

До речі, ще три рецепти ніжної і пухкої сирної запіканки для сніданку або вечері, можна знайти тут.



Мармурова запіканка

Ігредієнти:
кисломолочний сир – 500 г;
какао – 1 ст. л.;
яйця – 4 шт.;
манна крупа – 4 ст. л.;
цукор (можна замінити медом) – 4 ст. л.;
кокосова стружка – 3 ст. л.;
сіль – щіпка;
оливкова олія – для запікання;
сіль.

Приготування:

Розігрійте духовку до 180 °C. Тим часом змішайте 250 грам кисломолочного сиру, 2 ст. л. манної крупи, 2 яйця, 2 ст. ложки цукру або меду (за бажанням). Збийте блендером і всипте кокосову стружку. В окремій мисці змішайте залишок інгредієнтів (сир, яйця, манна крупа, мед або цукор), додайте какао і також збийте блендером.

Змастіть форму для випікання і по черзі, шар за шаром, вливайте підготовлені суміші. Запікайте в духовці близько 50-60 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: