Готуємо ніжну та пухку мармурову запіканку
15 листопад 2021 16:45
531
0
Кокосова стружка, какао та кисломолочний сир нагадують шоколадний батончик «Баунті» і тому запіканка виходить ніжною, в міру солодкою та неймовірно смачною. До речі, ще три рецепти ніжної і пухкої сирної запіканки для сніданку або вечері, можна знайти тут. Мармурова запіканка Ігредієнти: кисломолочний сир – 500 г; какао – 1 ст. л.; яйця – 4 шт.; манна крупа – 4 ст. л.; цукор (можна замінити медом) – 4 ст. л.; кокосова стружка – 3 ст. л.; сіль – щіпка; оливкова олія – для запікання; сіль. Приготування: Розігрійте духовку до 180 °C. Тим часом змішайте 250 грам кисломолочного сиру, 2 ст. л. манної крупи, 2 яйця, 2 ст. ложки цукру або меду (за бажанням). Збийте блендером і всипте кокосову стружку. В окремій мисці змішайте залишок інгредієнтів (сир, яйця, манна крупа, мед або цукор), додайте какао і також збийте блендером. Змастіть форму для випікання і по черзі, шар за шаром, вливайте підготовлені суміші. Запікайте в духовці близько 50-60 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|