Запечена курка з виноградом
05 листопад 2021 14:32
559
0
Хочете смачно приготувати куряче м'ясо? Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачної курки з виноградом. Ця страва чудово підійде і на святковий стіл, і на звичайну вечерю. Інгредієнти: Цибуля - 1 шт. Курятина - 5 стегон. Масло вершкове - 2 ст. л. Червоне вино - 1 скл. Виноград без кісточок - 2-3 скл. Для панірування: Борошно - 0,5 скл. Сіль - 0,5 ч.л. Червоний перець - 0,5 ч. л. Мелений чебрець - 0,5 ч.л. Приготування: Наріжте тонкими півкільцями 1 цибулину і обсмажте на сковороді до темно-золотавого кольору. Перекладіть його у миску. Зробіть паніровку. Для цього змішайте в тарілці борошно, сіль, червоний перець і мелений чебрець. Промийте і обсушіть 5 курячих стегон (шкіру і кістки не видаляйте). Обваляйте їх в приготованій суміші. Розігрійте на сковороді 2 ст. ложки рослинної олії. Покладіть туди курку і обсмажуйте її по 5-6 хвилин з кожного боку, поки не з'явиться золотиста скоринка. Потім також перекладіть їх у миску. Налийте в цю ж сковороду склянку натурального червоного вина і доведіть його до кипіння. Нехай прокипить близько 5 хв на маленькому вогні. Поверніть курятину на сковороду (шкіркою вгору). Додайте туди ж обсмажений лук. Поставте сковороду в добре розігріту духовку і запікайте 20 хвилин. Після цього вийміть сковороду і додайте до м'яса 2 склянки червоного або темного винограду без кісточок. Потім знову поставте сковороду в духовку, і нехай страва готується ще 10 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|