Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Запечена курка з виноградом

Запечена курка з виноградом


Запечена курка з виноградом

Хочете смачно приготувати куряче м'ясо?

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачної курки з виноградом. Ця страва чудово підійде і на святковий стіл, і на звичайну вечерю.



Інгредієнти:

Цибуля - 1 шт.
Курятина - 5 стегон.
Масло вершкове - 2 ст. л.
Червоне вино - 1 скл.
Виноград без кісточок - 2-3 скл.

Для панірування:
Борошно - 0,5 скл.
Сіль - 0,5 ч.л.
Червоний перець - 0,5 ч. л.
Мелений чебрець - 0,5 ч.л.

Приготування:

Наріжте тонкими півкільцями 1 цибулину і обсмажте на сковороді до темно-золотавого кольору. Перекладіть його у миску.

Зробіть паніровку. Для цього змішайте в тарілці борошно, сіль, червоний перець і мелений чебрець.

Промийте і обсушіть 5 курячих стегон (шкіру і кістки не видаляйте). Обваляйте їх в приготованій суміші.

Розігрійте на сковороді 2 ст. ложки рослинної олії. Покладіть туди курку і обсмажуйте її по 5-6 хвилин з кожного боку, поки не з'явиться золотиста скоринка. Потім також перекладіть їх у миску.

Налийте в цю ж сковороду склянку натурального червоного вина і доведіть його до кипіння. Нехай прокипить близько 5 хв на маленькому вогні.

Поверніть курятину на сковороду (шкіркою вгору). Додайте туди ж обсмажений лук.

Поставте сковороду в добре розігріту духовку і запікайте 20 хвилин. Після цього вийміть сковороду і додайте до м'яса 2 склянки червоного або темного винограду без кісточок. Потім знову поставте сковороду в духовку, і нехай страва готується ще 10 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: