Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо солодку гарбузову шарлотку

Готуємо солодку гарбузову шарлотку


Готуємо солодку гарбузову шарлотку

Якщо ви любите поласувати солодкою випічкою, то напевно не раз куштували яблучну шарлотку. Шарлотка — це смачний солодкий пиріг, який можна приготувати з різною начинкою: яблуками, грушами, сухофруктами, ягодами.

Спекти шарлотку можна на кефірі, на ряжанці та на сметані.





Інгредієнти:
0,5 кг гарбуза;
3 яйця;
1 склянка кефіру;
1 чайна ложка соди;
2 склянки борошна без верху;
три чверті склянки цукру;
0,5 склянки рослинної олії;
1 пакетик ванільного цукру;
масло, щоб змастити форму;
цукрова пудра, щоб прикрасити готову шарлотку

Приготування:

Кефір з'єднайте з содою та відставте на 10 хвилин. Потім додайте в кефір цукор та ванільний цукор, добре перемішайте. Яйця добре збийте, з'єднайте з кефіром. М'якуш гарбуза наріжте тоненькими скибочками.

Форму для запікання змастіть маслом. У форму вилийте тісто, зверху викладіть скибочки гарбуза. Поставте шарлотку в гарячу духовку та запікайте приблизно 45 хвилин або до готовності.

Готовий пиріг можна прикрасити цукровою пудрою, трохи охолодити — і можна подавати на стіл.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: