Готуємо солодку гарбузову шарлотку
04 листопад 2021 18:04
514
0
Якщо ви любите поласувати солодкою випічкою, то напевно не раз куштували яблучну шарлотку. Шарлотка — це смачний солодкий пиріг, який можна приготувати з різною начинкою: яблуками, грушами, сухофруктами, ягодами. Спекти шарлотку можна на кефірі, на ряжанці та на сметані. Інгредієнти: 0,5 кг гарбуза; 3 яйця; 1 склянка кефіру; 1 чайна ложка соди; 2 склянки борошна без верху; три чверті склянки цукру; 0,5 склянки рослинної олії; 1 пакетик ванільного цукру; масло, щоб змастити форму; цукрова пудра, щоб прикрасити готову шарлотку Приготування: Кефір з'єднайте з содою та відставте на 10 хвилин. Потім додайте в кефір цукор та ванільний цукор, добре перемішайте. Яйця добре збийте, з'єднайте з кефіром. М'якуш гарбуза наріжте тоненькими скибочками. Форму для запікання змастіть маслом. У форму вилийте тісто, зверху викладіть скибочки гарбуза. Поставте шарлотку в гарячу духовку та запікайте приблизно 45 хвилин або до готовності. Готовий пиріг можна прикрасити цукровою пудрою, трохи охолодити — і можна подавати на стіл. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|