В’єтнамська кухня. Готуємо булочки Бань Бао
02 листопад 2021 14:49
739
0
Булочки Бань Бао – це красива і смачна страва з м'ясною начинкою і яйцем. У В'єтнамі ці булочки вважаються місцевим фастфудом і користуються великою популярністю. Пропонуємо вам приготувати таку незвичайну страву самостійно і порадувати своїх близьких. Булочки Бань Бао Інгредієнти: 200 г борошна; 130 мл теплого молока; 30 г цукру; 20 мл рослинної олії; 4 г сухих дріжджів; дрібка солі. Для начинки: 200 г свинячого фаршу; 12 перепелиних яєць (можна замінити на порізані курячі); 4 невеликих цибулин; мисливська ковбаска; 10 г сухих грибів шіїтаке (або інших грибів); 1 зуб. часнику; 1 ст. л. кунжутна олія; сіль і перець – за смаком. Приготування: Для цього візьміть тепле молоко і додайте трохи цукру, 70 г борошна і дріжджі. Добре перемішайте і відправте в тепле місце на пів години, щоб тісто підійшло. Потім додайте цукор, що залишився, сіль, рослинну олію і борошно з розпушувачем. Вимішуйте тісто близько 10 хвилин, щоб воно вийшло досить щільним. Перекладіть його в миску, накрийте рушником або плівкою і залиште в теплому місці на годину. Замочіть гриби в холодній воді, а потім подрібніть. Цибулю також дрібно наріжте. Додати в фарш гриби, цибулю, подрібнений часник, кунжутну олію, устричний соус, куркуму, сіль і перець. Ретельно перемішайте. Відваріть і очистіть яйця. Наріжте мисливську ковбаску тонкими кружечками. Розділіть тісто на 6 частин і розкачайте кожну з них в круг. Покладіть в центр м'ясну начинку, зверху два яйця, а навколо них – ковбаску. Защипніть по типу хінкалі. Перекладіть булочки на пергаментний папір, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин. Потім готуйте на пару (в пароварці або в спеціальному вкладиші в мультиварці) протягом 20 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|