Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Відбивні з індички в пікантному маринаді

Відбивні з індички в пікантному маринаді


Відбивні з індички в пікантному маринаді

Процес приготування відбивних з однієї сторони дуже простий, а з другої – вимагає певних зусиль, щоб страва вийшла соковитою та смачною.

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування оригінальних відбивних, які сподобаються всій родині.



Відбивні з індички в пікантному маринаді

Інгредієнти:
0,5 кг філе індички;
2 ст. л. соєвого соусу;
1,5 ст. л. рослинної олії;
1 ч. л. бальзамічного оцту;
1 ч. л. приправи для курки;
1 ч. л. прованських трав;
3 зуб. подрібненого часнику;
щіпка суміші перців;
70 г тертого сиру;
панірувальні сухарі.

Приготування:

Покладіть індичку в холодильник на пів години, щоб вона підморозилась. Тоді м'ясо буде простіше різати. Потім наріжте 5 шматків м'яса і відбийте в целофановому пакеті.

Готуємо маринад: з'єднайте соєвий соус, рослинну олію, бальзамічний оцет, приправу для курки, прованські трави, часник і суміш перців. Змастіть індичку маринадом, перекладіть в глибокий посуд і залийте маринадом. Відправте в холодильник на добу, а за півтори години до готування дістаньте їх.

Змішайте сир і панірувальні сухарі, обваляйте відбивні і обсмажте на підігрітій олії по 2 хвилини з обох сторін. Готові відбивні подавайте з лаймом і овочами.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: