Відбивні з індички в пікантному маринаді
01 листопад 2021 16:00
655
0
Процес приготування відбивних з однієї сторони дуже простий, а з другої – вимагає певних зусиль, щоб страва вийшла соковитою та смачною. Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування оригінальних відбивних, які сподобаються всій родині. Відбивні з індички в пікантному маринаді Інгредієнти: 0,5 кг філе індички; 2 ст. л. соєвого соусу; 1,5 ст. л. рослинної олії; 1 ч. л. бальзамічного оцту; 1 ч. л. приправи для курки; 1 ч. л. прованських трав; 3 зуб. подрібненого часнику; щіпка суміші перців; 70 г тертого сиру; панірувальні сухарі. Приготування: Покладіть індичку в холодильник на пів години, щоб вона підморозилась. Тоді м'ясо буде простіше різати. Потім наріжте 5 шматків м'яса і відбийте в целофановому пакеті. Готуємо маринад: з'єднайте соєвий соус, рослинну олію, бальзамічний оцет, приправу для курки, прованські трави, часник і суміш перців. Змастіть індичку маринадом, перекладіть в глибокий посуд і залийте маринадом. Відправте в холодильник на добу, а за півтори години до готування дістаньте їх. Змішайте сир і панірувальні сухарі, обваляйте відбивні і обсмажте на підігрітій олії по 2 хвилини з обох сторін. Готові відбивні подавайте з лаймом і овочами. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|