М’ясні зрази з яйцем та зеленню
27 жовтень 2021 14:51
793
0
М'ясні зрази з яйцем - ситна і красива гаряча закуска як на свято, так і на звичайну вечерю. Фарш для зраз дуже схожий на фарш для котлет. Але можливість додавати різні начинки робить це блюдо кожен раз по-новому смачним і неповторним. Можна використовувати й інші начинки для приготування м'ясних зраз, ось кілька варіантів таких начинок: рублене яйце (замість цілого) із зеленню; обсмажені гриби з цибулею; копчена грудинка і маринований огірок. М'ясні зрази з яйцем Інгредієнти: М'ясний фарш (свинина + яловичина) 400 г. Цибуля ріпчаста 1 шт. Хліб білий 2 скибочки. Яйце сире 1 шт. Яйце варене 4 шт. Мускатний горіх. Сіль. Перець чорний мелений. В середину разом з яйцем можна покласти зелень. Приготування: У хліба обрізати скоринку і замочити його у воді або молоці на 15 хвилин. Цибулю подрібнити у блендері або на м'ясорубці разом з віджатим хлібом. Яйце збити з сіллю, перцем і мускатним горіхом. Хліб і подрібнену цибулю перемішати з м'ясним фаршем, додати збите яйце і ще раз добре вимішати. Розділити фарш на 4 частини, з кожної частини зробити по 2 заготовки. На одну покласти ціле варене яйце, зверху прикрити другою, з'єднати краї. Разом з яйцем можна покласти зелень. Викласти на змащене олією деко і відправити в розігріту до 180 °С духовку на 45-55 хвилин. Зрази можна посипати тертим сиром - тоді зверху буде апетитна скоринка! Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|