Французька кухня. Цибулевий пиріг із сиром та яйцями
25 жовтень 2021 19:30
604
0
Таким пирогом можна не тільки нагодувати сім’ю на обід, а й похвалитися перед подругами і пригостити друзів за святковим столом. Французький пиріг з цибулею та сиром – це дуже смачно та поживно. Французький цибулевий пиріг із сиром Інгредієнти: Для тіста: 1,5 склянки борошна, 100 г вершкового масла, 5 ст. л. сметани, 1/2 ч. л. соди. Для начинки: 100-150 г твердого сиру, 1-2 цибулини, 2 яйця, 2 ст. л. сметани, сіль за смаком. Приготування: Охолоджене вершкове масло натріть на крупній тертці і змішайте з борошном. Зробіть заглиблення, додайте соду і погасіть її сметаною. Замісіть тісто і сформуйте кулю. Покладіть тісто в холодильник на 20-30 хвилин. Приготуйте начинку для пирога. Цибулю почистіть, дрібно наріжте і обсмажте в олії до золотистого кольору. Сир натріть на крупній тертці, змішайте з яйцями, додайте обсмажену цибулю і сметану. Тісто розкачайте і викладіть у змащену олією форму, сформуйте бортики висотою 1-1,5 см. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Вийміть, викладіть начинку і знову покладіть у духовку на 20-30 хвилин. Начинка повинна загуснути і підрум’янитися. Готовий пиріг остудіть і наріжте. Смачного! До речі, як приготувати цвібелькухен – дуже смачний німецький цибулевий пиріг, можна дізнатися тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|