Готуємо смачні м’ясні рулетики з телятини та свинини. Три вдалі рецепти
22 жовтень 2021 12:41
827
0
М'ясні рулети завжди займають гідне місце на святкуваннях, радуючи всіх ніжним і соковитим смаком. Вони можуть бути приготовлені з великого цілого шматка м'яса, а можуть бути маленькі, порціонні. Пропонуємо вам кілька варіантів, а ви вибирайте і пробуйте. М'ясні рулетики з сиром і паприкою Інгредієнти: свинина - 500 г, солодкий перець - 1 шт., сир твердий - 100-130 г, сіль, мелений чорний перець. Приготування: Свинину вимити, обсушити. Нарізати свинину шарами. М'ясо гарно відбити, посолити й поперчити. Нарізати сир і перець довгими брусочками. На шар м'яса покласти скибочки сиру і перцю. Згорнути м'ясний рулетик, щоб сир з перцем опинилися усередині й обмотати нитками. Згорнути таким чином усі відбиті шматочки м'яса. На добре розігріту з рослинною олією сковороду викласти рулетики. Обсмажити їх з усіх боків до золотавої скоринки. Викласти рулети у форму для запікання. Довести до готовності в нагрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин. Рулетики з телятини з горіховою начинкою під вершковим соусом Інгредієнти: 400 г філе телятини, 50 г волоських горіхів, 1 яєчний жовток, 250 мл вершків 20%, 100 г печериць, 30 г вершкового масла для смаження, хмелі-сунелі, сіль, петрушка - за смаком. Приготування: Філе телятини нарізати поперек волокон шарами товщиною по 7 мм і злегка відбити. Підсмажені на сухій сковороді горіхи дрібно перемолоти, додати жовток, хмелі-сунелі, рубану петрушку і ретельно перемішати. Змазати начинкою м'ясо, трохи не доходячи до його країв, згорнути рулетики, закріпити дерев'яними зубочистками. Обсмажити в розігрітому вершковому маслі до рум'яної скоринки, викласти на тарілку, накрити. У тій же сковороді обсмажити дрібно нарізані гриби 3-4 хвилини. Потім посолити, влити вершки і тушкувати на повільному вогні до загустіння. Потім викласти в соус рулетики, потушкувати 5-7 хвилин і подати до столу. Свинячий рулет по-баварськи Інгредієнти: Свинина зі шкуркою - 1 кг, цибуля ріпчаста - 1 шт., морква - 1 шт., цибуля-порей - 1 шт., лавровий лист - 1 шт., крохмаль - 1 ч. ложка, часник - 1 зубок, чорний перець горошком - 5 шт., сіль, гвоздика, перець чорний мелений. Приготування: М'ясо посолити з усіх боків, покласти на глибокий лист шкуркою вниз, налити 250 мл води і поставити в духовку запікати при 225°С. Через 15 хвилин м'ясо перевернути, зробити надрізи й покласти в них гвоздику, залишити на 45 хвилин запікатися, час від часу верх поливати м'ясним соусом. Цибулю, моркву, порей порізати крупно, додати лавровий лист, перець і роздавлений часник. З'єднати з м'ясом і випікати ще 10 хвилин, не забуваючи поливати соусом. Дістати м'ясо, соус процідити. Додати в нього крохмаль і добре розмішати, щоб не було грудочок, посолити, поперчити за смаком. При подачі м'ясо порізати на порції і полити гарячим соусом. Смачного! До речі, ще кілька рецептів м’ясних рулетиків можна знайти тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|