Смачно та дієтично. Готуємо філе індика у фользі
19 жовтень 2021 20:00
757
0
Індичатина, запечена у фользі, – дуже поширений рецепт, втім, як і запікання індички в рукаві. У такому разі м’ясо готується значно швидше і буде набагато соковитішим. Запечена індича грудка Інгредієнти: 500 г філе індички; 0,5 шт. перцю чилі; 0,5 шт. лимона; 2 ст. л. гірчиці в зернах; 2 ст. л. оливкової олії; сіль; перець. Приготування: Готуємо маринад: перець чилі подрібнити у посуд, додати сік лимона, мелений перець, гірчицю, олію і сіль. Перемішати і натерти цим маринадом підготовлену грудку індички. Поставити її в холодильник на ніч, попередньо обгорнувши плівкою. Приблизно через 12 годин перекласти грудку в рукав для запікання. Поставити в духовку, розігріту до 180 °C, і запікати близько 50 хвилин. Готову грудку нарізати шматочками і подавати разом з картоплею та грибами. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|