Два прості рецепти рагу. Яєчне та з куркою
18 жовтень 2021 14:30
837
0
Рагу – універсальна страва. Його можна приготувати з чого завгодно: м'яса, риби, овочів або грибів, додавши пікантний соус. Пропонуємо вашій увазі прості рецепти страв, які принесуть вам та вашим близьким одне задоволення. Яєчне рагу Інгредієнти: яйця – 4 шт. зелена цибуля – 3 стебла помідори – 2 шт. рисовий оцет – 1 ст. л. кукурудзяний крохмаль – 1,5 ч. л. кунжутна олія – 2 ч. л. рис відварений – 1-2 чашки цукор – 1/2 ч. л. сіль – 1 ч. л. Приготування: Відокремте зелену та білу частину нарізаної зеленої цибулі. Помідори поріжте кубиками. У збиті яйця влийте рисовий оцет, кунжутну олію і додайте 1/2 ч. л. солі. Візьміть велику сковороду, розігрійте в ній 1 ст. л. олії і смажте яєчну суміш до готовності. Перекладіть в тарілку. У цій же сковороді підігрійте олію, що залишилася. Додайте білу частини цибулі і посоліть. Через одну хвилину додайте зелену частину цибулі, помідори, цукор і оцет. Тушкуйте протягом двох хвилин. Кукурудзяний крохмаль змішайте з однією столовою ложкою води. Додайте в сковороду і тушкуйте, поки соус не загусне. Додайте яйця і залиште ще на одну хвилину, помішуючи. Подавайте з відвареним рисом. Чахохбілі – грузинське рагу з курки Інгредієнти: курка – 1,2 кг помідори – 5 шт. ріпчаста цибуля – 4 шт. часник – 4 зубчики вершкове масло – 40 г петрушка – за смаком кінза – за смаком сіль – за смаком хмелі-сунелі – 1,2 ч. л. мелений червоний перець – 1,2 ч. л. шафран – 1, 5 ч. л. Помийте і просушіть паперовим рушником курку, після чого поріжте на порції. Цибулю і помідори очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Кінзу порубаєте, а решту зелень і часник поріжте дрібними шматочками. Візьміть сковороду або сотейник з товстим дном і розігрійте в ньому вершкове масло. Потім додайте курку (шматочки курки бажано викладати нещільно один до одного). Додайте цибулю, періодично перевертаючи курку до появи рум'яної скоринки. Додайте помідори, гострий червоний перець, шафран, хмелі-сунелі і посоліть. Залиште рагу тушкуватися на маленькому вогні 10-15 хвилин. Потім додайте зелень і часник. Ретельно перемішайте і дайте покипіти ще 5-8 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|