Рецепти смачних кремів для тортів, млинців, печива та тостів
30 вересень 2021 18:47
746
0
Навряд чи хто стане заперечувати, що домашні торти набагато смачніші за магазинні. Головне, вони складаються з натуральних інгредієнтів, без всяких харчових добавок. Пропонуємо вашій увазі рецепти кремів, що складаються з продуктів, які майже завжди є під рукою. Ще один плюс: ці креми нескладно приготувати. Усі ці креми можна використати для тортів. А ще вони чудово підійдуть для млинців. В цьому випадку їх можна начинити кремом або поступити по-іншому: згорнути їх щільними рулетиками, а згори додати крем. Також їх можна їсти з печивом або тостами з білого хліба. Сметанний крем Інгредієнти: сметана 25% - 400-500 г; цукровий пісок(чи цукрова пудра) - 1 склянка; ванілін - 1 ч. ложка. Приготування: Перед приготуванням крему сметану треба обов'язково охолодити. Тоді вона набагато краще збиватиметься. З'єднайте компоненти в мисці і збийте крем за допомогою міксера або блендера. Потім покладіть до холодильника на 4-5 годин. Після цього крем стане густішим. Сметанний крем краще всього підходить для бісквітного тіста або приготованого на кефірі. Кавовий крем Інгредієнти: вершкове масло - 200 г; молоко або вершки - 1 склянка; борошно пшеничне - 1 ст. ложка(без верху); цукровий пісок - 3/4 склянки; кава розчинна - 1 ст. ложка(без верху); алкоголь - 1 ст. ложка. Приготування: Спочатку вийміть масло з холодильника і залиште його за кімнатної температури, щоб воно стало м’яким (але не розтануло). З'єднайте борошно з цукром і розчинною кавою. Влийте молоко в каструлю, всипте туди борошняну суміш і добре розмішайте, щоби не було грудочок. Варіть цю суміш на слабкому вогні впродовж 3-4 хвилин, увесь час помішуючи. Потім дайте повністю остигнути і тільки після цього влийте алкоголь (він надасть крему витонченого смаку). Після цього з'єднайте суміш з розм'якшеним маслом і збийте крем міксером або блендером. Шоколадний крем «Смакота» Інгредієнти: вершкове масло - 200 г; шоколад(без наповнювача) - 100 г; яєчні жовтки - 2 шт.; цукровий пісок - 3/4 склянки; ванілін - 1 ч. ложка; алкоголь - 2 ст. ложки. Приготування: З'єднайте цукор з жовтками і розітріть цю суміш до однорідності. Наріжте вершкове масло на дрібні шматочки. Плитку шоколаду теж дрібно розламайте. Покладіть масло з шоколадом в каструлю і прогрійте на слабкому вогні, поки вони не стануть м’якими. Зніміть каструлю з вогню і остудіть суміш (вона має залишатися трохи теплою). Потім додайте туди жовтки, розтерті з цукром і ванілін. Збийте крем за допомогою міксера або блендера. У кінці додайте алкоголь. Ще раз збийте і покладіть до холодильнику. Перед тим, як намазувати випечені коржі, вийміть крем з холодильника і дайте трохи постояти за кімнатної температури. Шоколадний крем економний Інгредієнти: вершкове масло - 200 г; шоколад - 50 г; какао-порошок - 2 ст. ложки(без верху); цукровий пісок - 3/4 склянки; борошно - 1 ст. ложка(без верху); молоко - 1 склянка. Приготування: Вийміть вершкове масло з холодильника, щоб воно постояло при кімнатній температурі і стало м'яким. Шоколад поламайте на шматочки. Поки масло розм'якшується, змішайте борошно, цукор і порошок какао. Молоко налийте в каструлю, додайте туди цукрово-борошняну суміш і варіть на маленькому вогні декілька хвилин, поки суміш не стане однорідною. Увесь час розмішуйте, щоби не було грудок. Потім покладіть в каструлю шматочки шоколаду і прогрійте ще трохи, поки шоколад не з'єднається з сумішшю. Після цього дайте суміші повністю вистигнути. Додайте м'яке вершкове масло і збийте крем блендером або міксером. Заварний крем, класичний рецепт Інгредієнти: борошно - 1 ст. ложка; молоко - 1,5 склянки; яєчні жовтки - 3 шт.; вершкове масло - 300 г; цукор(чи цукрова пудра) - 1 склянка; ванілін - 1 ч. ложка; алкоголь - 2 ст. ложки. Приготування: Спочатку вийміть вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якшилося (але не розтеклося). Поки воно розм'якшується, з'єднайте борошно з молоком і ретельно розмішайте, щоби не було грудок. Проваріть цю суміш маленькому вогні, увесь час розмішуючи, поки маса не стане подібною на густу сметану. Потім додайте яєчні жовтки, розмішайте і продовжуйте прогрівати, не допускаючи кипіння. Коли суміш стане однорідною, зніміть каструлю з вогню і дайте їй остигнути. Тепер пора повернутися до вершкового масла, яке стало досить м'яким. Додайте до нього цукровий пісок, ванілін і алкоголь. Розітріть усе це ложкою. Нарешті, додайте туди вистиглу борошняну суміш. Гарненько збийте крем, поки він не стане пишним і однорідним (використайте міксер або блендер). Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|