Смачна та святкова скумбрія у гірчично-соєвому соусі
24 вересень 2021 19:00
803
0
Скумбрія запечена у гірчично-соєвому соусі стане прикрасою будь-якого святкового столу. Готується вона настільки просто і з таких доступних продуктів, що її можна куштувати щодня. Скумбрія у гірчично-соєвому соусі Інгредієнти: 2 скумбрії; 1 цибуля; 3 ст. л. соєвого соусу; 2 ст. л. гірчиці; 2 ст. л. майонезу; Приготування: Почистіть рибу, прибравши голову і нутрощі. Промийте і наріжте її на шматочки. Цибулю наріжте кільцями. Приготуйте соус: з'єднайте гірчицю, майонез і соєвий соус. Обмокніть кожен шматочок риби в соусі. Залиште її маринувати на 20 хвилин. Форму для випікання змастіть рослинною олією і викладіть цибулю, а зверху скумбрію. Полийте соусом і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на півгодини. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|