Як зробити яблучно-медову наливку
22 вересень 2021 14:05
611
0
Ця яблучно-медова наливка є досить міцним (20-25 градусів) алкогольним напоєм. Наливка зберігає аромат фруктів і має приємний смак. Напій у вас вийде прозорим, з красивим відтінком. Рекомендуємо використовувати добре очищений самогон без запаху. Інакше напій втратить свій тонкий аромат. Інгредієнти: Яблука - 2 кг. Мед - 4 ст. л. Самогон - 2 л. Вода - 2 л. Цукор - 1 ст. Приготування: Яблука потрібно перебрати, промити, очистити й порізати. Перекласти нарізані яблука в банки або в більшу ємність. Для настоювання наливки краще використовувати ємності зі скла, а не пластику. Пластик віддає напою неприємний запах. У самогоні розчинити мед (2 ст. л.). Перелити самогон у банки. Увага! Обов'язково повинен залишатися повітряний прошарок. Тепер потрібно закрити банки кришками і поставити в прохолодне, темне місце на 7-14 днів. Потім наливку з яблук і меду необхідно процідити. Використовуйте велику лійку і друшляк із марлею. Розчинити цукор у теплій воді (1 л). Перелити у велику каструлю наливку, додати до неї сироп і залишки води. Перемішуємо. Залишається процідити, розлити напій по пляшках і залишити на 1 місяць. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|