Готуємо оригінальний салат "Огірки з яловичиною по-корейськи"
20 вересень 2021 13:39
484
0
Овочеві, м’ясні, з додаванням фруктів, консерви – вигадливі господині вміють поекспериментувати зі смаками. Пропонуємо вашій увазі рецепт салату, який дуже просто приготувати і який приємно здивує вас своїм смаком та екзотичним виглядом. До речі, рецепт салату на зиму "Огірки по-корейськи з морквою" можна знайти тут. Огірки з яловичиною по-корейськи Інгредієнти: 2 довгі огірки, 400 г яловичини, 1 цибулина, 1 солодкий перець, 2 зубчики часнику, 1 ч. л. червоного гострого перцю, 1/2 ч. л. цукру, 2 ст. л. оцту 5%, 3-4 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. солі, 3-4 ст. л. олії. Приготування: У огірків відрізаємо кінчики, розрізаємо навпіл або на три частини, кожну частину на половинки уздовж, а половинки на 3-4 скибочки. Складаємо їх в миску, пересипаємо сіллю і залишаємо на 15-20 хвилин, щоб пустили сік. М’ясо ріжемо тонкою соломкою, цибулю шаткуємо півкільцями. Огірки трохи віджимаємо і зливаємо сік. На них купкою викладаємо червоний гострий перець, коріандр, вичавлений часник і цукор. Гарненько розігріваємо сковорідку з олією, вогонь повинен бути сильним весь час готування. Обсмажуємо м’ясо. Коли рідина випарується, трохи підрум’янюємо, постійно помішуючи (1 хвилину), відразу ж додаємо цибулю, перемішуємо. Потім соєвий соус, смажимо ще кілька хвилин, перемішуємо і виливаємо весь вміст сковороди на огірки. Відставляємо. Перець нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо на м’ясо і заливаємо оцтом. Через 5 хвилин перемішуємо. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|