Смачна закуска. Скумбрія по-корейськи
14 вересень 2021 16:30
653
0
Скумбрія не тільки смачна та ароматна. До того ж, м'ясо риби багате на вітаміни В12 і РР, мінерали натрій, фосфор, хром, йод і мікроелементи. Також скумбрія – це хороше джерело омега-3, яке підвищує захисні функції організму і покращує обмін речовин. Скумбрія по-корейськи Інгредієнти: 1 кг свіжомороженої скумбрії; 5 великих ріпчасті цибулин; 100 г рослинної олії; 1 ст. л. сіль; 1 ст. л. цукру; 0,5 ч. л. меленого червоного перцю; 0, 5 ч. л. меленого чорного перцю; 50 г столового оцту. Приготування: Розберіть рибу на філе і наріжте на невеликі шматочки. Наріжте цибулю півкільцями. Розігрійте в сотейнику рослинну олію, додайте сіль, чорний і червоний перець, томатну пасту та цукор. Ретельно перемішайте до однорідної маси, щоб всі інгредієнти добре прогрілися. Потім остудіть суміш і додайте оцет. Перемішайте цибулю, рибу і соус. Відправте в холодильник на 4 години. Викладіть рибу на тарілку, а в центр гіркою покладіть цибулю. Смачного! До речі, якщо вас цікавить, як засолити скумбрію власноруч, добірку найкращих рецептів можна знайти тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|