Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо смачну вечерю за 30 хвилин. Три прості рецепти

Готуємо смачну вечерю за 30 хвилин. Три прості рецепти


Готуємо смачну вечерю за 30 хвилин. Три прості рецепти

Хто казав, що смачна вечеря – це обов’язково довго? Насправді смачні страви, зазвичай, досить прості у приготуванні та не потребують складних маніпуляцій на кухні.

Пропонуємо вашій увазі рецепти трьох страв, приготування яких не відніме більше півгодини вашого часу. А ще ви зможете приємно здивувати рідних і близьких.



Курка у вершковому соусі

Інгредієнти:
куряче філе – 2 шт.;
зелений горошок (свіжий або заморожений) – півсклянки;
вершки – 1 склянка;
свіжий шпинат – жменя;
сіль, перець – за смаком;
олія – для смаження.

Приготування:

Куряче філе промити, нарізати шматочками, посолити, поперчити. Викласти на розпечену та змащену олією пательню. Смажити до золотавого кольору з усіх боків. Потім додати горошок і шпинат, залити вершками. Додати ще солі й перцю на смак, перемішати. Накрити кришкою та залишити тушкуватися на середньому вогні хвилин на десять.


Теплий салат з печінкою та грінками

Інгредієнти:
куряча печінка;
білий хліб;
мікс салатів;
сіль, перець;
сік лимона;
олія.

Приготування:

Хліб підсушити в тостері або на сковорідці без олії. Готовий хліб наламати шматками. Печінку промити, видалити плівки та жилки, підсмажити в олії до золотавого кольору. У глибоку миску викласти мікс салатів в гарячу печінку. Трохи скропити соком лимона, додати сіль і перець на смак, заправити олією. При подачі додати грінки. За бажанням у такий салат можна додати томати.


Фаршировані печериці

Інгредієнти:
великі печериці;
твердий сир;
помідори;
зелень;
олія;
сіль, перець.

Приготування:

Духовку нагріваємо до 180 градусів. Печериці миємо, відрізаємо ніжки. Ніжки дрібно ріжемо, додаємо до них дрібно рубану зелень і помідори. Солимо, перчимо, перемішуємо. Цією сумішшю начиняємо капелюшки грибів. Викладаємо гриби на змащене олією деко та посипаємо кожний капелюшок сиром. Ставимо в духовку на 10–15 хвилин – запікаємо, поки не утвориться сирна скоринка.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: