Готуємо смачну вечерю за 30 хвилин. Три прості рецепти
10 вересень 2021 15:26
1 006
0
Хто казав, що смачна вечеря – це обов’язково довго? Насправді смачні страви, зазвичай, досить прості у приготуванні та не потребують складних маніпуляцій на кухні. Пропонуємо вашій увазі рецепти трьох страв, приготування яких не відніме більше півгодини вашого часу. А ще ви зможете приємно здивувати рідних і близьких. Курка у вершковому соусі Інгредієнти: куряче філе – 2 шт.; зелений горошок (свіжий або заморожений) – півсклянки; вершки – 1 склянка; свіжий шпинат – жменя; сіль, перець – за смаком; олія – для смаження. Приготування: Куряче філе промити, нарізати шматочками, посолити, поперчити. Викласти на розпечену та змащену олією пательню. Смажити до золотавого кольору з усіх боків. Потім додати горошок і шпинат, залити вершками. Додати ще солі й перцю на смак, перемішати. Накрити кришкою та залишити тушкуватися на середньому вогні хвилин на десять. Теплий салат з печінкою та грінками Інгредієнти: куряча печінка; білий хліб; мікс салатів; сіль, перець; сік лимона; олія. Приготування: Хліб підсушити в тостері або на сковорідці без олії. Готовий хліб наламати шматками. Печінку промити, видалити плівки та жилки, підсмажити в олії до золотавого кольору. У глибоку миску викласти мікс салатів в гарячу печінку. Трохи скропити соком лимона, додати сіль і перець на смак, заправити олією. При подачі додати грінки. За бажанням у такий салат можна додати томати. Фаршировані печериці Інгредієнти: великі печериці; твердий сир; помідори; зелень; олія; сіль, перець. Приготування: Духовку нагріваємо до 180 градусів. Печериці миємо, відрізаємо ніжки. Ніжки дрібно ріжемо, додаємо до них дрібно рубану зелень і помідори. Солимо, перчимо, перемішуємо. Цією сумішшю начиняємо капелюшки грибів. Викладаємо гриби на змащене олією деко та посипаємо кожний капелюшок сиром. Ставимо в духовку на 10–15 хвилин – запікаємо, поки не утвориться сирна скоринка. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|