Італійська кухня. Мариновані печериці з гірчицею та часником
07 вересень 2021 19:00
2 011
0
Напевно у кожної вправної господині є свій улюблений рецепт маринованих печериць. Але мариновані печериці за цим італійським рецептом випереджають десятки інших варіантів за зовнішнім виглядом і смаком. Весь секрет в особливих спеціях і прянощах, якими така багата місцева кухня. Ви можете подати таку закуску окремо або додатково приготувати салат з маринованими печерицями. Грибочки ніколи не будуть зайвими на вашому столі! Мариновані печериці з гірчицею та часником Інгредієнти: Печериці – 500 г. Яблучний оцет – 50 мл. Оливкова олія – 3 ст. л. Цибуля – 1 шт. Сіль – 1 ч. л. Петрушка – 2 ст. л. Діжонська гірчиця – 1 ч. л. Цукор – 1 ст. л. Часник – 2 зуб. Італійські трави – 1 ч. л. Лавровий лист – 1 шт. Приготування: Гриби помити. Маленькі можна залишити цілими, а великі краще розрізати на 4 частини. Відварити у підсоленій воді до 7 хвилин. Очищенні зубчики часнику наріжте кружечками, а цибулю – дрібними кубиками. Змішайте трохи солі, цукор, а також оцет. Коли цукор розчиниться, додайте в маринад часник, цибулю, рубану петрушку, гірчицю, італійські трави і лавровий лист. Залиште все на 10 хвилин. Додайте в маринад олію і ще гарячі гриби. Перемішайте і залиште до повного охолодження. Перекладіть гриби в скляну банку, закрийте її пластиковою кришкою і залиште на ніч у холодильнику. Мариновані печериці готові. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|