Страви з субпродуктів. Печінковий рулет із плавленим сиром
06 вересень 2021 13:20
1 133
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачного рулету з яловичої печінки та плавленого сиру. Рулет виходить соковитим і дуже ніжним. А приготувати його зовсім не складно нескладно. Сирно-печінковий рулет Інгредієнти: 1 кг печінки яловичої, 1 морквина, 2 цибулини, 150 г сиру плавленого, 50 г масла вершкового, 2-3 зубчики часнику, сіль, приправи за смаком. 2 ст. л. олії. Приготування: Печінку промити під струменем холодної води. Очистити від плівок і прожилок. Нарізати на середні шматочки. У сковороду додати 1 ст. ложку соняшникової олії, трохи холодної кип’яченої води (приблизно 0,5 склянки) і тушкувати печінку на середньому вогні до готовності, близько 30 хвилин. Моркву почистити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити і нарізати на кубики. У сковороду налити олію і обсмажити моркву і цибулю на середньому вогні до готовності близько 15 хвилин. У блендері збити тушковану печінку і підготовлені овочі. Можна додати сіль і приправи за смаком. На харчову плівку або папір для випічки викласти шар печінкової маси, на неї викласти сирну суміш. Обережно згорнути рулет, загорнути його в папір для випічки і покласти в холодильник на 4 години. Дістати готовий рулет із холодильника. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|