Що приготувати на вечерю. Смажена яловичина з перцем чилі
03 вересень 2021 18:30
723
0
Якщо вам подобається азійська кухня, гостра, яскрава, та гаряча, то ця страва саме для вас. Азіатські нотки цій страві надають імбир та соєвий соус. Якщо дуже гостре вам не подобається - додавайте менше перцю. Смажена яловичина на сковороді готується дуже швидко – за лічені хвилини, а аромат смаженого м’яса приверне увагу всієї сім’ї. Інгредієнти: 2 ст. л. соєвого соусу; 500 г яловичої вирізки; 2 ст. л. тертого імбиру; 90 мл рослинної олії; 3 шт. червоного перцю чилі; 2 ст. л. подрібненого часнику; 1 ч. л. крупномоленого перцю чилі; 2 ч. л. меленої зіри; 2 стебла зеленої цибулі 2 ст. л. саке (за бажанням) сіль і перець – за смаком Приготування: Наріжте м'ясо тонкою соломкою. В окремій мисці змішайте соєвий соус, саке і половину чайної ложки солі. З'єднайте з м'ясом і залиште на 15 хвилин. Рослинну олію розігрійте у сковорідці (краще використовувати вок) та обсмажте м'ясо протягом 4 хвилин. Перекладіть на тарілку. Поверніть сковорідку на вогонь і обсмажте часник, імбир, подрібнений чилі, зіру і крупномеленого чилі близько 30 секунд. Поверніть м'ясо, додайте сіль та перець. Перемішайте і зніміть з вогню. Посипте подрібненою цибулею і можете подавати. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|