Що приготувати на вечерю. Запечена картопля з фетою
01 вересень 2021 17:30
1 383
0
Здавалось би, печена картопля уже нікого не здивує. Але навіть цю звичну для всіх страву можна урізноманітнити. Трохи додаткових компонентів – і усе буде інакше, обіцяємо. Така картопля виходить дуже ніжною та вишуканою. Страва неодмінно здивує усіх, хто її скуштує. Інгредієнти: 4 картоплини середнього розміру; 4 ч.л. вершкового масла; 150 г сиру фета; кріп; спеції за смаком. Приготування: Картоплю промиваємо, замотуємо у фольгу та випікаємо у духовці 40-45 хвилин. Готуємо “наповнювач”. Для цього необхідно дрібно нарізати кріп та додати його до фети. Спеції – за бажанням. Чудово доповнюють цю страву італійські трави. Усе змішуємо до пастоподібної консистенції. Вирізаємо верхню частину картоплі (до сантиметра). Додаємо вершкового масла та розминаємо картопляну “начинку” до стану пюре. Усе це робимо виделкою. Зверху накладаємо наш “наповнювач” із фети. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|