Готуємо теплий салат із куркою і болгарським перцем
01 вересень 2021 14:30
1 557
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного, ароматного та апетитного теплого салату з куркою та болгарським перцем. Він досить ситний завдяки курячому м’ясу, соковитий та яскравий – завдяки овочам, апетитний – завдяки руколі. Теплий салат із куркою і болгарським перцем Інгредієнти: Куряча грудка - 350 г/ Гриби - 100 г. Кабачок - 1 шт. Пекінська капуста - 3-4 листочки. Болгарський перець - 0,5-1 шт. Петрушка, рукола - за смаком. Спеції - за смаком Насіння льону, соняшника, кунжуту, гірчиці - за смаком. Приготування: Подрібнити всі інгредієнти, які ми не будемо піддавати тепловій обробці. Тому насамперед миємо листя пекінської капусти. Обсушуємо його і нарізаємо тоненькими смужками. Висипаємо капусту у глибоку миску, в якій будемо розмішувати салат. Після цього миємо та чистимо від насіння болгарський перець. Нарізаємо його соломкою, а потім відправляємо до капусти. Тепер додаємо попередньо помиту та обсушену зелень. Перемішуємо всі інгредієнти і додаємо сюди подрібнений кабачок. Ми його попередньо помили і порізали на кружечки. Кожен кружечок розрізаємо на чотири частини. Далі до цих інгредієнтів додаємо листя руколи. Порізати на брусочки куряче м’ясо і нарізати слайсами гриби. Тепер розігріваємо сковорідку з олією. Відправляємо сюди подрібнене м’ясо і смажимо його до появи золотистої скоринки. Потім до м’яса відправляємо гриби, улюблені спеції та все насіння (соняшника, льону, гірчиці, кунжуту). Смажимо до готовності м’яса та грибів. Смажену суміш висипаємо до попередньо підготовлених овочів. Ретельно все перемішуємо і за бажанням додаємо лимонний сік, соєвий соус, олію з грецького горіха. Викладаємо салат на красиву сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|