Що приготувати на вечерю. Рулет з яловичини з запеченими овочами
31 серпень 2021 20:21
696
0
Рулет з яловичини з овочами, запечений в духовці – це чудова страва, яку можна приготувати і на традиційний сімейний вечерю, і на урочистий захід. Такий рулет смачний і в гарячому, і в охолодженому вигляді. А у розрізі він виглядає дуже красиво, цікаво і апетитно. Рулет з яловичини з запеченими овочами Інгредієнти: 760 г яловичої вирізки; 150 г помідорів чері; 300 г болгарського перцю; 100 г цукіні; 70 г цибулі-порей; 30 г в'ялених помідорів; 5 зуб. часнику; 3 г чебрецю; 20 г бальзамічного соусу; 5 г тростинного цукру; 3 г розмарину; сіль і перець – за смаком; 80 мл оливкової олії. Приготування: Невеликими смужками наріжте цукіні, подрібніть часник, в'ялені томати, листя чебрецю і розмарину. Приготуйте заправку: змішайте 2 ст. л. оливкової олії, часник, в'ялені томати і чебрець. Зробіть з яловичини пласт товщиною 0,5 см: надріжте край шматка м'яса і сформуйте пласт, акуратно підрізаючи шматок, немов розгортаючи рулет. Зверху викладіть цукіні, заправку, додайте сіль і перець та загорніть рулет. Обв’яжіть шпагатом. Обсмажте рулет на оливковій олії з усіх боків до золотистого кольору. Болгарський перець наріжте навпіл, а цибулю-порей – кільцями. Застеліть деко пергаментним папером і перекладіть овочі: помідори чері, болгарський перець, цибулю-порей. Потім змішайте 3 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, цукор, бальзамічний соус, розмарин і полийте цією сумішшю овочі. Перекладіть до них рулет і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Готове м'ясо наріжте і подавайте з овочами. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|