Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Що приготувати на вечерю. Рулет з яловичини з запеченими овочами

Що приготувати на вечерю. Рулет з яловичини з запеченими овочами


Що приготувати на вечерю. Рулет з яловичини з запеченими овочами

Рулет з яловичини з овочами, запечений в духовці – це чудова страва, яку можна приготувати і на традиційний сімейний вечерю, і на урочистий захід.

Такий рулет смачний і в гарячому, і в охолодженому вигляді. А у розрізі він виглядає дуже красиво, цікаво і апетитно.



Рулет з яловичини з запеченими овочами

Інгредієнти:
760 г яловичої вирізки;
150 г помідорів чері;
300 г болгарського перцю;
100 г цукіні;
70 г цибулі-порей;
30 г в'ялених помідорів;
5 зуб. часнику;
3 г чебрецю;
20 г бальзамічного соусу;
5 г тростинного цукру;
3 г розмарину;
сіль і перець – за смаком;
80 мл оливкової олії.

Приготування:

Невеликими смужками наріжте цукіні, подрібніть часник, в'ялені томати, листя чебрецю і розмарину.

Приготуйте заправку: змішайте 2 ст. л. оливкової олії, часник, в'ялені томати і чебрець.

Зробіть з яловичини пласт товщиною 0,5 см: надріжте край шматка м'яса і сформуйте пласт, акуратно підрізаючи шматок, немов розгортаючи рулет. Зверху викладіть цукіні, заправку, додайте сіль і перець та загорніть рулет. Обв’яжіть шпагатом.

Обсмажте рулет на оливковій олії з усіх боків до золотистого кольору.

Болгарський перець наріжте навпіл, а цибулю-порей – кільцями. Застеліть деко пергаментним папером і перекладіть овочі: помідори чері, болгарський перець, цибулю-порей. Потім змішайте 3 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, цукор, бальзамічний соус, розмарин і полийте цією сумішшю овочі.

Перекладіть до них рулет і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Готове м'ясо наріжте і подавайте з овочами.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: