Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Італійська кухня. Простий рецепт яблучного бісквіту

Італійська кухня. Простий рецепт яблучного бісквіту


Італійська кухня. Простий рецепт яблучного бісквіту

Пропонуємо нашим читачам приготувати надзвичайно смачний бісквіт. Традиційні коржі складаються з трьох основних інгредієнтів: борошна, яєць, цукру. Але секретним інгредієнтом цього смаколика стануть запашні яблука.



Завдяки цьому звичайному компоненту десерт набуде абсолютно нового смаку. Бісквіт вийде соковитим, ніжним та неймовірно ароматним.

Приготувавши такий десерт, ви приємно здивуєте свої рідних.

До речі, рецепт шоколадного бісквіту, який завжди вдається можна подивитися тут.

Інгредієнти:
Яйця - 3 шт.
Цукор - 1 склянка.
Пшеничне борошно - 1 склянка.
Сода - 1 ч. л.
Оцет - 1-1.5 ч. л.
Яблука - 3 шт.

Приготування:

У глибоку тарілку вбити три яйця. Тарілка обов’язково має бути абсолютно чистою та сухою, це надалі може вплинути на текстуру тіста. У ємність із яйцями висипаємо одну склянку цукру.

Після цього суміш збиваємо міксером. Тісто має збільшитися в декілька разів. Текстура тіста однорідна, має привабливий сніжно-білий колір.

Після цього в яєчну суміш додаємо склянку борошна, яке обов’язково треба просіяти через сито. В ідеалі борошно взагалі потрібно просіяти двічі, тоді тісто буде ще пухкішим. Поступово та повільно вмішуємо борошно в рідку суміш силіконовою лопаткою до однорідної маси.

Далі нам знадобиться чайна ложечка соди. Її треба погасити оцтом. Усе гарно вимішуємо.

Тепер починаємо готувати яблука. Так, їх треба помити й витерти серветкою. Вирізаємо серединки з насінням із трьох яблук. М’якіть подрібнюємо на однакові тоненькі шматочки середнього розміру. Далі можна відправити яблука в тісто і трішки перемішати.

Форму для випічки застеляємо пергаментом. Відправляємо у неї готове тісто.

Необхідно вирівняти тісто ложкою або силіконовою лопаткою, щоб під час випікання бісквіт мав ідеальну форму. Після цього форму з тістом відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.

Дістаємо наш бісквіт із яблуками з духовки, виймаємо його з форми. За бажання, прикрашаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: