Салат з баклажанів та кунжутом по-корейськи
30 серпень 2021 13:02
1 035
0
Цей корейський салат можна подавати як вітамінну закуску, а можна, в якості гарніру до м'ясних страв. До багатьох салати по-корейськи додається подрібнене насіння кунжуту, тому його можна заготовити про запас і зберігати в щільно закритій банці. Для цього треба розігріти маленьку сковороду (бажано чавунну з товстим дном) на середньому вогні, насипати насіння, обсмажити його до темного кольору і появи приємного аромату, трохи остудити. У ступку насипати сіль, додати насіння кунжуту, розтерти товкачиком, зсипати в банку, прибрати в темне місце. До речі, ще 3 рецепти смачних страв з баклажанів можна подивитися тут. Салат з баклажанів та кунжутом по-корейськи Інгредієнти: баклажани - 3 шт.; соус соєвий - 3 ст.л.; насіння кунжуту - 2 ст.л.; оцет рисовий - 2 ст.л. цукор - 1 ст.л.; олія кунжутна - 1 ст.л.; цибуля зелена; сіль. Приготування: Баклажани нарізати довгими шматками, відварити, злити воду, дати охолонути. З рисового оцту, кунжутної олії, цукру, соєвого соусу, невеликої кількості солі з додаванням дробленого кунжуту приготувати заправку. Розділити баклажани на довгі тоненькі смужки, приправити нашаткованою зеленою цибулею, додати заправку, розмішати, дати настоятися. Смачного! [b]Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|