Що приготувати на вечерю. Картопляні тефтелі під грибним соусом
17 серпень 2021 19:00
1 805
0
Картопляні тефтельки під грибним соусом – чудова страва для сімейної вечері. Приготувати його дуже просто, а продукти не дорогі. До речі, три простих рецепти приготування м’ясних тефтель можна знайти тут. Інгредієнти: 1 кг картоплі, 400 г печериць, 1 яйце, 200 мл вершків 20%, масло вершкове - 70 г, 1 ст. л. пшеничного борошна. Приготування: Картоплю почистити й відварити до готовності. Воду злити, додати яйце й 50 г вершкового масла. Зробити пюре. З пюре зробити тефтельки, обваляти їх у борошні й обсмажити з усіх боків до золотавого кольору. Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на рослинній олії. Гриби нарізати невеликими шматочками, додати до цибулі й продовжувати смажити. Додати щіпку борошна, додати сіль, перець і вершки, трохи потушкувати. Форму для запікання змазати вершковим маслом, перекласти тефтельки, полити їх соусом і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Смачного! [b]Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|