Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Що приготувати на вечерю. Картопляні тефтелі під грибним соусом

Що приготувати на вечерю. Картопляні тефтелі під грибним соусом


Що приготувати на вечерю. Картопляні тефтелі під грибним соусом

Картопляні тефтельки під грибним соусом – чудова страва для сімейної вечері. Приготувати його дуже просто, а продукти не дорогі.

До речі, три простих рецепти приготування м’ясних тефтель можна знайти тут.



Інгредієнти:
1 кг картоплі,
400 г печериць,
1 яйце,
200 мл вершків 20%,
масло вершкове - 70 г,
1 ст. л. пшеничного борошна.

Приготування:

Картоплю почистити й відварити до готовності. Воду злити, додати яйце й 50 г вершкового масла. Зробити пюре.

З пюре зробити тефтельки, обваляти їх у борошні й обсмажити з усіх боків до золотавого кольору.

Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на рослинній олії.

Гриби нарізати невеликими шматочками, додати до цибулі й продовжувати смажити.

Додати щіпку борошна, додати сіль, перець і вершки, трохи потушкувати.

Форму для запікання змазати вершковим маслом, перекласти тефтельки, полити їх соусом і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.

Смачного!

[b]Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: