Консервуємо на зиму. Огірки з кетчупом «чилі»
16 серпень 2021 18:24
597
0
Огірочки в заправці чилі завжди виходять хрусткими, пікантними на смак і дуже ароматними. Це відмінний гострий салат, який можна подати гостям, або їм можна урізноманітнити повсякденні вечері. Я пробувала всі варіанти, особисто мені подобається закрутки без стерилізації, з ними менше клопоту, а результат той же. Якщо багатий урожай огірків і їх треба заготовити більше, ніж на один сезон, то краще салат простерилізувати в каструлі з водою. Інгредєнти: 1 скл. цукру, 1 скл. оцту, 1 л води, 2 ст. л. солі, 1 упаковка кетчупу "Чилі" (250 г). Приготування: На дно 1 л банки покласти кріп, 1 лавровий лист, 8 шт. перцю горошком. Укласти підготовлені огірки. У киплячу воду покласти цукор, сіль, кетчуп і оцет. Залити киплячим сиропом огірки. Банки накрити кришками і стерилізувати 10-15 хвилин. Потім банки закупорити. Сиропу вистачає на чотири літрові банки. Смачного! [b]Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|