Готуємо фаршировану редиску за рецептом Дарії Цвєк
05 серпень 2021 13:08
671
0
Начинка з бринзи, масло, жовтків та зеленої цибулі, дуже гарно смакує з редискою. Така подача на стіл, буде не тільки смачною, а ще й оригінальною. Пропонуємо вашій увазі рецепт святкової фаршированої редиски, з книги відомої кулінарки Дарії Цвєк. Інгредієнти: Редиска (велика) - 12 шт. Масло - 50 г. Бриндза - 120 г. Яйця (відварені) - 2 шт. Огірки - 2 шт. Сметана - 2 ст. л. Зелена цибуля. Приготування: Бринзу розім’яти виделкою. Додати жовтки з добре зварених яєць, масло кімнатної температури, дрібно порізану зелену цибулю. Все добре вимішати. Додати ще сметани, так щоби начинка не вийшла занадто густою і занадто рідкою. Відрізати низ редиски, щоби вона впевнено стояла. А далі невеликим ножем під певних нахилом вирізати серединку. Можна потім допомогти ложкою, щоби зробити більшу впадину, якщо ножем не отримали бажаний результат. Начинку перекласти в кондитерський мішок та наповнити нею кожну редиску. Огірок нарізати на кружальця та викласти на тарілку. Він буде підставкою для редиски. Фаршировану редиску викласти на кружальця огірків. Зверху натерти на тертці білок та посипати дрібно нарізаною цибулею. Краще дати редисці настоятися кілька годин перед подачею на стіл. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|