Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо сирний гратен з кабачків

Готуємо сирний гратен з кабачків


Готуємо сирний гратен з кабачків

Кабачки кожного разу можна готувати по-новому. Вони часто зустрічаються на наших столах, завдяки своєму незвичайному смаку та корисним якостям для організму.

Їх часто радять їсти при захворюваннях травної системи, печінки і нирок, атеросклерозі і цукровому діабеті.



Інгредієнти:

4 середніх цукіні;
2 ст. л. оливкової олія;
2 ст. л. вершкового масла;
2 зуб. часнику;
3 ст. л. борошна;
1 ст. молока;
1 ч. л. свіжого листя чебрецю;
1 ст. твердого сиру.

Приготування:

Очистіть цукіні від шкірки і розріжте навпіл по довжині. Поперчіть, посоліть та готуйте на грилі 10 хвилин з обох сторін. Відставте в сторону, щоб цукіні охололи.

Готуємо соус. Розігрійте на сковороді вершкове масло, додайте борошно і часник. Готуйте близько хвилини, постійно помішуючи. Поступово вливайте молоко, чебрець, додайте перець і сіль. Зменште вогонь і готуйте ще кілька хвилин, після чого приберіть з вогню. У змащену маслом форму для випікання викладіть шарами цукіні, чергуючи з соусом. Зверху викладіть довільно нарізаний сир. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: