Готуємо сирний гратен з кабачків
03 серпень 2021 20:26
914
0
Кабачки кожного разу можна готувати по-новому. Вони часто зустрічаються на наших столах, завдяки своєму незвичайному смаку та корисним якостям для організму. Їх часто радять їсти при захворюваннях травної системи, печінки і нирок, атеросклерозі і цукровому діабеті. Інгредієнти: 4 середніх цукіні; 2 ст. л. оливкової олія; 2 ст. л. вершкового масла; 2 зуб. часнику; 3 ст. л. борошна; 1 ст. молока; 1 ч. л. свіжого листя чебрецю; 1 ст. твердого сиру. Приготування: Очистіть цукіні від шкірки і розріжте навпіл по довжині. Поперчіть, посоліть та готуйте на грилі 10 хвилин з обох сторін. Відставте в сторону, щоб цукіні охололи. Готуємо соус. Розігрійте на сковороді вершкове масло, додайте борошно і часник. Готуйте близько хвилини, постійно помішуючи. Поступово вливайте молоко, чебрець, додайте перець і сіль. Зменште вогонь і готуйте ще кілька хвилин, після чого приберіть з вогню. У змащену маслом форму для випікання викладіть шарами цукіні, чергуючи з соусом. Зверху викладіть довільно нарізаний сир. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|