Консервуємо на зиму. Перці у медовому маринаді
02 серпень 2021 16:08
765
0
Болгарський перець у медовому маринаді може бути прекрасною закускою, інгредієнтом для зимових салатів, і просто так, сам по собі порадує багатим смаком. Коли будете готувати маринад, спробуйте його на смак. Він не повинен бути дуже солодким, але мед повинен відчуватися. Інгредієнти: 3 кг перцю; маринад: 1-1,5 л води; 3/4 склянки рафінованої олії (склянка 240 мл); 2 ст. л. солі з гіркою; 1/2 склянки оцту 9%; 1 склянка меду; запашний перець горошком (10-15 шт.); 20 горошин чорного перцю; 5-8 штук гвоздики; 2 головки часнику; зелень петрушки; чилі. ПРиготування: Для маринування найкраще вибирати невеликий перець з товстими стінками. Його можна використовувати цілим, обрізавши хвостик, а можна (особливо якщо банок мало) очищати від насіння і розрізати на половинки. Для маринаду змішати всі інгредієнти та закип'ятити. У киплячий маринад опускати на 3 хвилини підготовлений перець, він не повинен варитися, а саме бланшуватися. На дно банки порізати 3-4 зубчики часнику, колечко гострого чилі і кладете 2 гілочки петрушки. Перець складаєте у банки, особливо не утрамбовуючи. Коли банка наповниться, заливаєте її до верху киплячим маринадом. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|