Що приготувати на вечерю. Перці фаршировані беконом та сиром
26 липень 2021 20:00
557
0
Ніжний вершковий сир із солодким перцем готується дуже швидко, а головне – просто. За бажанням сирий бекон можна замінити копченим, а також додати будь-який твердий сир за смаком. Інгредієнти: 4 смужки сирого бекону; 110 г вершкового сиру; 1 зубчик часнику; кілька стебел зеленої цибулі; 4 болгарських перця; 1/4 чашки солодкого соусу чилі; 1 ч. л. бальзамічного оцту; 70 г твердого сиру; сіль. Приготування: Перець слід помити, видалити плодоніжки, серцевину і розрізати уздовж на половинки. Зелену цибулю і часник дрібно порізати, а бекон поділить на невеликі шматочки. Складіть все у миску, додайте вершковий сир і перемішайте. Отриманою сумішшю заповнити половинки перців. Деко застеліть фольгою або папером для запікання, а потім викладіть наш перець. Посипте тертим сиром і посоліть. Випікайте в духовці при температурі 185 °C 15 хвилин. В окремій посудині змішайте соус чилі та бальзамічний оцет. Готовий перець викладіть на миску та подавайте разом з соусом. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|