Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Що приготувати на вечерю. Перці фаршировані беконом та сиром

Що приготувати на вечерю. Перці фаршировані беконом та сиром


Що приготувати на вечерю. Перці фаршировані беконом та сиром

Ніжний вершковий сир із солодким перцем готується дуже швидко, а головне – просто.

За бажанням сирий бекон можна замінити копченим, а також додати будь-який твердий сир за смаком.



Інгредієнти:
4 смужки сирого бекону;
110 г вершкового сиру;
1 зубчик часнику;
кілька стебел зеленої цибулі;
4 болгарських перця;
1/4 чашки солодкого соусу чилі;
1 ч. л. бальзамічного оцту;
70 г твердого сиру;
сіль.

Приготування:

Перець слід помити, видалити плодоніжки, серцевину і розрізати уздовж на половинки. Зелену цибулю і часник дрібно порізати, а бекон поділить на невеликі шматочки. Складіть все у миску, додайте вершковий сир і перемішайте. Отриманою сумішшю заповнити половинки перців.

Деко застеліть фольгою або папером для запікання, а потім викладіть наш перець. Посипте тертим сиром і посоліть. Випікайте в духовці при температурі
185 °C 15 хвилин. В окремій посудині змішайте соус чилі та бальзамічний оцет. Готовий перець викладіть на миску та подавайте разом з соусом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: