Готуємо ароматне та корисне часниково-кропове масло
30 січень 2016 21:28
4 198
0
![]() Ароматне та смачне часниково-кропове масло можна використовувати для бутербродів, а можна додавати до м’яса, риби картоплі, каш, макаронів, запіканок, соусів Часниково-кропове масло стане у нагоді коли вам: 1. Захочеться додати родзинку до м'ясного або ж рибного стейку. 2. Потрібно заправити пельмені. 3. Хочеться збагатити ароматами суп. 4. Необхідно швидко приготувати смачні бутерброди. Інгредієнти: – 100 г вершкового масла; – 1 пучок кропу; – 1 зубчик часнику; – 6 крапель лимонного соку; – сіль. Приготування: Зелень миємо і даємо обсохнути, зриваємо з пучка тільки ніжні гілочки, не чіпаючи стебла. Масло розм'якшуємо за кімнатної температури. Подрібнюємо кріп з часником. Змішуємо все це з маслом, додаємо сіль за смаком, кілька крапель лимонного соку. Формуємо з суміші ковбаску, обертаємо її харчовою плівкою та відправляємо в холодильник. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|