Грузинська кухня. Пікантна закуска з зелених помідорів
12 липень 2021 18:30
589
0
Зелені помідори по-грузинськи - це оригінальна закуска, яка чудово смакуватиме і влітку, і взимку. Ця смачна і ароматна закуска із зелених помідорів давно популярна серед любителів пікантних страв. Інгредієнти: помідори - 1.5 кг; цибуля - 3 шт; солодкий перець - 400 г; часник - 80 г; гострий перець - 1 шт; зелень; коріандр - 1 ч.л; сіль - 1 ст.л; цукор - 3 ст.л; перець чорний; оцет 6% - 150 мл або 9% - 100 мл; олія - 100 мл. Приготування: Помідори промиваємо, видаляємо плодоніжки і ріжемо на 2 частини, якщо дуже великі – тоді на 4. Солодкий перець, часник і гострий перець, зелень подрібнюємо за допомогою блендера (кількість часнику і гострого перцю ви можете регулювати самостійно). Цибулю ріжемо півкільцями і змішуємо з томатами. Додаємо заправку подрібнену, сіль, цукор, коріандр, оцет і олію, перець. Перемішуємо. Залишаємо на 2 години, періодично все перемішуючи. Розкладаємо салат в чисті банки, доливаємо соком. Накриваємо банки кришками і ставимо в каструлю на рушник. Наливаємо теплої води по "плечики" банок і стерилізуємо з моменту закипання 35 хвилин. Перевертаємо і залишаємо остигати. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|