Приготуйте на вечерю. Курячі стегенця з рисом у томатному соусі
09 червень 2021 20:00
1 140
0
Немає ідей як смачно і незвично приготувати курячі стегенця? Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування курятини з рисом в томаті. Гадаємо, ви будете у захваті! Інгредієнти: Курка – 6 стегенець. Рис – 1 склянка. Вода – 1 склянка. Солодкий перець – 2 шт. Цибулина – 1 шт. Часник – 2-3 зубчики Томати у власному соку – 400 г. Паприка – 2 ч.л. Кайєнський перець – 0,3 ч.л. Сіль – за смаком. Рослинна олія – 3 ст.л. Зелень кропу. Приготування: Готуємо маринад для курки: в мисочці змішуємо рослинне масло, паприку, сіль і перець. Маринуємо в цій суміші курячі стегенця 1 годину. Дрібно нарізаємо цибулю, перець і часник. У сотейнику обсмажуємо мариновані стегенця на рослинному маслі до золотистої скоринки і виймаємо їх зі сковороди. Після стегенець на цьому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник 3-4 хвилини. Потім додаємо перець і смажимо суміш ще 3 хвилини. Тепер додаємо в сковороду рис прожарюємо все 5 хвилин. Додаємо томати разом із соком і водою. Доводимо суміш до кипіння на великому вогні. Додаємо в сотейник курячі стегенця, перемішуємо, солимо за смаком і готуємо під кришкою 20-25 хвилин на слабкому вогні. Час від часу помішуємо. Перед подачею до столу прикрашаємо страву подрібненою зеленню кропу. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|