Готуємо курячі кульки у ніжному вершковому соусі
08 червень 2021 18:00
1 301
0
Готувати курячі кульки легко, тому з цим завданням впорається навіть людина, яка рідко стоїть біля плити. Приготована за цим рецептом курятина не буде сухою та нудною, бо вершки додадуть їй соковитості. М’ясо птиці чудово поєднується з будь-якими приправами і гарнірами, тому соус може бути не тільки вершковим, але і сирним або навіть ягідним. Таким чином, ця страва здатна стати не тільки улюбленими ласощами, але і прикрасою будь-якого столу. Інгридієнти: 500 г курячого філе, 1 цибулина, 1 яйце, 3 зубці часнику, 150 мл сметани, 2-3 ст. л. майонезу, 30 г вершкового масла, 100 г твердого сиру, сіль, перець за смаком. Приготування: Філе відбити, дрібно порізати. Додати порізану цибулю, яйце, сіль, перець. Все змішати. Форму змазати вершковим маслом. Сформувати кульки й викласти на лист, запікати в духовці 15-20 хвилин за температури 180 °С. Сир натерти на тертці. Часник, сир, вершки і майонез перемішати. Полити кожну кульку соусом, і запікати ще хвилин 20-25. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|