Італійська кухня. Готуємо хрустке печиво «Торчетті»
02 червень 2021 18:00
2 247
0
"Торчетті" це традиційна італійська випічка. Це печиво в Італії печуть вже три століття. Торчетті готували на всі свята в великих кількостях. А в наші дні це печиво подають з кавою у всіх кафе Італії. Це печиво з хрусткою цукрової скоринкою і повітряною серединою. Інгредієнти: 250 г борошна, 90 г розм'якшеного вершкового масла, 4 г сухих дріжджів, 120 мл теплої води, 1/2 склянки цукрового піску, щіпка солі. Приготування: Попередньо розведіть дріжджі в 4-5 столових ложках теплої води і дайте трохи постояти. Висипте гіркою на стіл просіяне борошно із сіллю, зробіть поглиблення в центрі, вилийте в нього дріжджі й ретельно вимісіть тісто. Викладіть тісто в глибоку ємність, накрийте кухонним рушником і поставте в тепле місце підходити на 2-2,5 години. Коли тісто підійде, розімніть його трохи і додайте розм'якшене масло. Вимісіть тісто до однорідної структури, воно стане ніжним і повітряним. Знову поставте тісто підходити на 30-40 хвилин. Нагрійте духовку до 180 °С. Помісіть тісто ще кілька хвилин, розділіть на шматочки і скачайте в тонкі шнури. Якщо тісто буде липнути до рук злегка присипте борошном. Обваляйте шнури в цукровому піску і складіть краї так, щоб вийшли овальні кренделики. Викладіть печиво на лист і випікайте в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин до золотавого кольору. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|