Простий рецепт надзвичайно соковитих м’ясних зраз
01 червень 2021 20:00
592
0
Класичним варіантом начинки для цієї страви є фарш або подрібнене м’ясо. А ще зрази можуть бути не тільки картопляні, а й м’ясні чи з манки. Зрази можна вживати разом із сметаною чи іншим соусом, в гарячому чи холодному вигляді, все одно буде смачно! Інгредієнти: фарш - 700 г, картопля велика - 1 шт., яйце - 1 шт., рослинна олія, сіль, перець, борошно для панірування. Для начинки: яйця - 3 шт., молоко - 1/4 склянки, зелень. Для грибної начинки: гриби - 500 г, цибуля - 2 шт. Для соусу: сметана - 3 ст. л., часник - 2 зуб., сир - 100 г. Приготування: Очистити і натерти на тертці картоплю, віджати рідину. У фарш додати картоплю і яйце, посолити, поперчити і перемішати. Яйця збити з молоком, додати зелень і присмажити омлет. Омлет розрізати смужками і згорнути кожну з них рулетиком. Зробити з фаршу коржі, усередину викласти омлет і сформувати зрази. Або усередину викласти підсмажені з цибулею гриби. Обсмажити зрази з двох боків на рослинній олії, після чого викласти на лист. Сир і часник натерти на дрібній тертці, змішати зі сметаною і запікати до гарної рум'яної скоринки. Смачного! До речі, ще три рецепти смачних зраз із грибами можна подивитися тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|