Перші страви. Готуємо смачний зелений борщ
31 травень 2021 20:00
794
0
Зелений борщ з м'ясом, картоплею, яйцем і, звичайно ж, великою ложкою справжньої сметани — що може бути краще? Зараз, коли можна купити молодий щавель, пропонуємо вам приготувати справжній зелений борщ. Це займе трохи часу, але результат того вартий. Адже зелений борщ — це по-справжньому смачно. Зелений борщ Інгредієнти: 1 кг яловичої грудинки на кісточці (або по 0,5 кг свинини і яловичини). Великий пучок щавлю. 6 картоплин. 2 цибулини. 1 морквина. Вершкове масло або рослинна олія для смаження. 4 курячих яйця. Сіль, перець, лавровий лист — за смаком. Зелень (зелена цибуля, кріп, петрушка) — за смаком. Сметана — за смаком. Приготування: Перше, що потрібно зробити, це приготувати м'ясний бульйон. М'ясо промийте, складіть у каструлю, залийте трьома літрами води та поставте на середній вогонь. Коли вода закипить, кілька разів зніміть ложкою піну й посоліть. Варіть бульйон на невеликому вогні до готовності (як довго — залежить від того, яке ви берете м'ясо). Тим часом очистіть та подрібніть цибулю й моркву. Половину цибулі додайте в каструлю з м'ясом. Другу частину цибулі та моркву підсмажте на рослинній олії або вершковому маслі. Готову засмажку потрібно додати в борщ в кінці. Картоплю очистіть та наріжте кубиками. Картоплю можна додавати за півгодини до готовності борщу — щоб картопля вийшла дуже м'якою. Яйця відваріть та наріжте так, як вам більше подобається. Щавель переберіть, промийте та дрібно наріжте. Коли бульйон буде готовий, дістаньте м'ясо, видаліть кісточки та наріжте м'ясо невеликими шматками. Подрібнене м'ясо поверніть в каструлю. В самому кінці додайте в борщ засмажку з цибулі та моркви, подрібнений щавель і яйця. Після того як додасте щавель, борщ потрібно варити ще 3–4 хвилини. Залиште борщ настоюватися на 10–15 хвилин. Подавайте на стіл зі сметаною та хлібом. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|