Грузинська кухня. Готуємо оджахурі зі свининою
26 травень 2021 13:09
1 939
0
Традиційна грузинська кухня насичена різноманітними м'ясними стравами. Одна з найвідоміших - це оджахурі. Овочі для оджахурі не потрібно різати дрібно – страва тоді не буде соковитою і перетвориться на звичайне рагу. Інгредієнти: 500 г свинини (шиї), 4 картоплини, 2 помідори, 1 цибуля, 2 зубці часнику, по 1 ч. сушеного базиліку і хмелі-сумелі, по 1 п. петрушки і кропу, 3 ст. ложки олії. Приготування: Свинину нарізати середніми шматочками, обсмажити на олії, помішуючи, хвилин 30, поки підрум’яняться з усіх боків. Цибулю нарізати півкільцями і додати до м’яса, злегка посолити. Обсмажити ще хвилин 10. Картоплю нарізати шматочками, обсмажити на іншій сковороді до готовності, посолити. Картоплю покласти у сковороду з м’ясом, додати подрібнений часник, спеції, перемішати. Помідор порізати скибками, покласти у сковороду, перемішати і на сильному вогні готувати ще 1 хв. При подачі посипати зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|