Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Грузинська кухня. Готуємо оджахурі зі свининою

Грузинська кухня. Готуємо оджахурі зі свининою


Грузинська кухня. Готуємо оджахурі зі свининою

Традиційна грузинська кухня насичена різноманітними м'ясними стравами. Одна з найвідоміших - це оджахурі.

Овочі для оджахурі не потрібно різати дрібно – страва тоді не буде соковитою і перетвориться на звичайне рагу.



Інгредієнти:
500 г свинини (шиї),
4 картоплини,
2 помідори,
1 цибуля,
2 зубці часнику,
по 1 ч. сушеного базиліку і хмелі-сумелі,
по 1 п. петрушки і кропу,
3 ст. ложки олії.

Приготування:

Свинину нарізати середніми шматочками, обсмажити на олії, помішуючи, хвилин 30, поки підрум’яняться з усіх боків.

Цибулю нарізати півкільцями і додати до м’яса, злегка посолити. Обсмажити ще хвилин 10.

Картоплю нарізати шматочками, обсмажити на іншій сковороді до готовності, посолити. Картоплю покласти у сковороду з м’ясом, додати подрібнений часник, спеції, перемішати.

Помідор порізати скибками, покласти у сковороду, перемішати і на сильному вогні готувати ще 1 хв.

При подачі посипати зеленню.

Смачного!


Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: