Готуємо ароматну курку з картоплею та оливками по-італійськи
19 травень 2021 17:00
518
0
Пропонуємо вашій увазі дуже простий рецепт приготування курочки відразу з гарніром. Така страва прикрасить і звичайну вечерю, і святковий стіл. До речі, ознайомитися з простим рецептом курки по-грецькі можна тут. Інгредієнти: 1,5 кг курячих стегон або гомілок, 1 ст. л. оливкової олії, 1 пучок зеленої цибулі, 500 г картоплі (бажано дрібної), 6 зубків часнику, 2 ч. л. здрібненого розмарину, 1 ст. л. здрібненого свіжого орегано, 1 скл. зелених оливок, 1/2 склянки лимонного соку, сіль, чорний перець. Приготування: Курку необхідно замаринувати сіллю та свіжомолотим чорним перцем. Налити олію у велику сковороду і обсмажувати в ній курку на великому вогні з обох боків до утворення золотавої скоринки близько 2 хвилин. Перемішуємо нарізану цибулю, розрізану половинками картоплю, дрібно нарізаний часник, розмарин і орегано. Все це викладаємо на блюдо для запікання. Зверху викладаємо курячі стегна золотавою шкіркою нагору і поливаємо лимонним соком, після викладаємо оливки. Накриваємо блюдо кришкою або фольгою і запікаємо в розігрітій до 180 °С духовці протягом 1,5 години. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|