Кролик з оливками й помідорами. Рецепт від Андрія Макаревича
27 квітень 2021 13:22
863
0
М’ясо кролика дуже ніжне, смачне та корисне. Це дієтичний продукт, який повинен бути у раціоні кожного. У м’ясі мінімум калорій і холестерину. Пропонуємо вашій увазі простий, але елегантний рецепт приготування кролика від Андрія Макаревича. Інгредієнти: 1 тушка кролика, 1 ст. л. оцту, 1 цибулина, зубок часнику, гілочка розмарину, 100 мл білого вина, жменя оливок, 2 помідора, сіль, чорний перець. Приготування: Тушку кролика замочити у воді з оцтом на 30 хв. Порізати на великі шматки, помити, обсушити. Часник і цибулю дрібно порізати й обсмажити в глибокій сковорідці разом із розмарином приблизно 5 хв. на дуже малому вогні, щоб усе просмажилося, але не підгоріло. Викласти в сковорідку шматочки кролятини й обсмажити з усіх боків до легкого золотистого кольору, потім посолити, поперчити, полити вином і тушкувати під покришкою на малому вогні. Через 30 хв. викласти в сковорідку помідори без шкірочки, збільшити вогонь і тушкувати без покришки, доки соус трохи не загусне, приблизно 10 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|