Як приготувати вінегрет. Три рецепти смачного салату
20 квітень 2021 19:00
1 590
0
Назва "вінегрет" була запозичена з французької мови, де цим терміном здавна і дотепер називають популярну салатну заправку, що складається з оцту, гірчиці і рослинного масла. Вінегрет – один із найулюбленіших салатів українців. Все тому, що в ньому міститься безліч корисних елементів, вітамінів та поживних речовин. Не менш приємним плюсом є й ціна страви. До того ж не треба витрачати години часу на приготування, достатньо 40 хвилин. Вінегрет класичний Інгредієнти: буряк - 2 шт.; маринований огірок - 6 шт.; картопля - 5 шт.; консервований зелений горошок - 250 г; морква - 2 шт.; цибуля - 1 шт.; рослинна олія - 6 ст. л.; сіль - за смаком; Приготування: Відварити буряк, моркву, картоплю до готовності. Готові овочі залити водою і дати охолонути. Очистити й нарізати їх кубиками. Перекласти в глибоку миску і додати подрібнену цибулю, огірки, горошок, олію і сіль. Перемішати та відправити в холодильник на дві години, щоб салат настоявся. Вінегрет з сиром Інгредієнти: картопля - 3 шт.; буряк - 2 шт.; морква - 1 шт.; рослинна олія - 1 ст. л.; адигейський сир - 150 г; Приготування: Відварений буряк, моркву та картоплю очистити та нарізати кубиками. Те ж саме зробити й з адигейським сиром. Готовий салат заправити олією та перемішати. Вінегрет із шинкою Інгредієнти: картопля - 5 шт.; буряк - 2 шт.; цибуля - 2 шт.; маринований огірок - 4 шт.; шинка - 150 г; твердий сир - 100 г; Приготування: Відварити усі овочі, крім цибулі та маринованих огірків, нарізати кубиками. Подрібнити свіжі інгредієнти. Сир натерти на тертці. Заправити салат олією, додати спеції за смаком та перемішати. Перед подачею прикрасити вінегрет петрушкою. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|