І на святковий стіл, і на бутерброд. Готуємо терін з овочами
16 квітень 2021 13:42
1 520
0
Терін – популярна страва у Західній Європі, готується з різних видів м’яса, запікається зазвичай у керамічній формі. "Порадник" пропонує вам рецепт теріну з овочами. Незважаючи на прості інгредієнти та не складне приготування, він дуже добре виглядає і на святковому столі, і на шматку звичайного хліба. Інгредієнти: 400 г курячого фаршу, 1 цибулина, 200 г заморожених овочів (якщо немає свіжих), 1 яйце, 100 г твердого сиру, 100 г вершків (22%), спеції. Приготування: У фарш покласти дрібно нарізану цибулю, спеції, сіль і розморожені овочі. Добре перемішати. У вершки додати яйце, збити віночком, додати перець, сіль. Змішати фарш з овочами й половиною тертого сиру. Викласти масу у змащену форму. Випікати за температури 200 °C 30 хв. За 5 хвилин до готовності посипати рештою сиру, щоби дати йому розплавитися. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|