Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » І на святковий стіл, і на бутерброд. Готуємо терін з овочами

І на святковий стіл, і на бутерброд. Готуємо терін з овочами


І на святковий стіл, і на бутерброд. Готуємо терін з овочами

Терін – популярна страва у Західній Європі, готується з різних видів м’яса, запікається зазвичай у керамічній формі.

"Порадник" пропонує вам рецепт теріну з овочами. Незважаючи на прості інгредієнти та не складне приготування, він дуже добре виглядає і на святковому столі, і на шматку звичайного хліба.



Інгредієнти:
400 г курячого фаршу,
1 цибулина,
200 г заморожених овочів (якщо немає свіжих),
1 яйце,
100 г твердого сиру,
100 г вершків (22%),
спеції.

Приготування:

У фарш покласти дрібно нарізану цибулю, спеції, сіль і розморожені овочі. Добре перемішати.

У вершки додати яйце, збити віночком, додати перець, сіль. Змішати фарш з овочами й половиною тертого сиру.

Викласти масу у змащену форму. Випікати за температури 200 °C 30 хв. За 5 хвилин до готовності посипати рештою сиру, щоби дати йому розплавитися.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: