Швидка вечеря. Батон запечений з сиром і часником
15 квітень 2021 21:00
1 565
0
Вчорашній батон або багет може стати рятівним кругом, у разі, якщо ви забули, або не встигли приготувати вечерю. З нього можна приготувати грінки, пироги, піцу. Це швидко, смачно і що приємно, досить бюджетно. Якщо у вас обмаль часу на приготування, але хочеться чогось смачного, просто скористайтеся цим простим рецептом. Вам знадобиться всього 30 хвилин, щоби запекти батон з сиром, часником і зеленню. Комбінація інгредієнтів проста і геніальна. А ще, вам ніхто не заборонить додати до неї ковбаси чи м’яса. Інгредієнти: 1 вчорашній батон/багет, 100 г сиру, 100 г вершкового масла, 2-3 зубочки часнику, зелень петрушки і кропу. Приготування: Сир натираємо на тертці, видавлюємо через часникодавку часник, додаємо м'яке масло і дрібно порізану зелень. Все ретельно перемішуємо. У батоні/багеті робимо надрізи навскіс прорізаючи не до кінця і гарненько заповнюємо їх сирною начинкою. Загортаємо батон у фольгу і прибираємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім фольгу відкриваємо і залишаємо ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'янився. Подаємо порізавши скибочками по вже надрізаних лініях. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|