Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Домашня випічка. Польське печиво "Мазурка" з горіхами

Домашня випічка. Польське печиво "Мазурка" з горіхами


Домашня випічка. Польське печиво "Мазурка" з горіхами

Пропонуємо вашій увазі рецепт польського печива «Мазурка». Зазвичай це смачне та ароматне печиво подають до чаю або кави.

Рецепт досить простий навіть для тих, хто не любить готувати - на приготування потрібно 20 хвилин (без врахування часу на випікання).



Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 1 склянка.
Цукор - 1/2 склянки.
Горіхи волоські - 1 склянка.
Родзинки - 1 склянка.
Яйця - 2 шт.
Розпушувач - 1,5 ч.л.

Приготування:

Яйця розбити в глибоку миску і збивати міксером, поступово додаючи цукор. Суміш повинна посвітлішати і збільшитися в об'ємі.

Змішуємо борошно з розпушувачем. У яєчну суміш додати поступово борошно з розпушувачем, ретельно перемішати, потім додати подрібнені горіхи і родзинки. Добре перемішати щоби суміш стала однорідною.

Дно форми (краще використовувати роз'ємну) застелити пергаментом і змастити вершковим маслом. Вилити у форму тісто, розрівняти його і поставити в розігріту попередньо до 180 °С духовку на 20-25 хвилин.

Коли корж підрум'яниться, дістаємо його з духовки, витягаємо з форми і відразу ж нарізаємо на порційні шматочки, не чекаючи поки він охолоне.

Печиво готове.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: