Домашня випічка. Польське печиво "Мазурка" з горіхами
14 квітень 2021 19:25
2 419
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт польського печива «Мазурка». Зазвичай це смачне та ароматне печиво подають до чаю або кави. Рецепт досить простий навіть для тих, хто не любить готувати - на приготування потрібно 20 хвилин (без врахування часу на випікання). Інгредієнти: Борошно пшеничне - 1 склянка. Цукор - 1/2 склянки. Горіхи волоські - 1 склянка. Родзинки - 1 склянка. Яйця - 2 шт. Розпушувач - 1,5 ч.л. Приготування: Яйця розбити в глибоку миску і збивати міксером, поступово додаючи цукор. Суміш повинна посвітлішати і збільшитися в об'ємі. Змішуємо борошно з розпушувачем. У яєчну суміш додати поступово борошно з розпушувачем, ретельно перемішати, потім додати подрібнені горіхи і родзинки. Добре перемішати щоби суміш стала однорідною. Дно форми (краще використовувати роз'ємну) застелити пергаментом і змастити вершковим маслом. Вилити у форму тісто, розрівняти його і поставити в розігріту попередньо до 180 °С духовку на 20-25 хвилин. Коли корж підрум'яниться, дістаємо його з духовки, витягаємо з форми і відразу ж нарізаємо на порційні шматочки, не чекаючи поки він охолоне. Печиво готове. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|