Весняні рецепти. 5 простих салатів з редиски
06 квітень 2021 12:29
1 751
0
Редиска — джерело вітамінів групи B, С, PP, калію, кальцію, натрію, фосфору та заліза. Вона підвищує імунітет, нормалізує рівень гемоглобіну. Тому страви з редиски мають бути в кулінарних записах кожної господині, яка прагне готувати здорову та корисну їжу! Салат з редискою, огірками та кукурудзою Інгредієнти: Редис, свіжі огірки, консервована кукурудза, листяний салат, кріп, сметана. Приготування: Редис і огірки нарізати тонкими пластинками. Огірки можна почистити від шкірочки. Cалат порвати руками. Додати кукурудзу і дрібно нарізаний кріп. Посолити й заправити сметаною. Салат з редискою, морквою та огірками Інгредієнти: Редис - 250 г, огірки свіжі - 3 шт., морква (невелика) - 1 шт., цибуля зелена, петрушка - по 1 пучку, сметана - 200 г, сіль. Приготування: Овочі вимити, редиску почистити від хвостиків, моркву почистити. Усі інгредієнти нарізати, заправити сметаною, посолити за смаком. Салат з редискою, помідорами та фетою Інгредієнти: Помідори - 250 г, редис - 150 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., сир фета - 200 г, салат - 1 пучок, сіль - 5 г, перець чорний мелений - 5 г, олія рослинна - 30 мл. Приготування: Цибулю нарізати соломкою. Помідори нарізати невеликими шматочками. Редис нарізати тонкими скибочками. Фету нарізати кубиками. Зелений салат порвати руками. Змішати салат, цибулю, помідори, редис, фету. Трохи посолити, поперчити. Заправити олією. Салат з сиром, редискою та огірками Інгредієнти: 2 сорти сиру по 150 г, 1 пучок редиски (10-12 штук), 1 середній свіжий огірок, 3 середніх огірки (краще маринованих), 1 пучок зеленої цибулі з головками (приблизно 5 шт.), 0,5 пучка кропу, 2 ч. л. гірчиці, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. виноградного оцту (можна яблучного), 3 ст. л. соняшникової олії, 1 ст. л. кислої сметани (за бажанням), сіль - за смаком. Приготування: Сир натерти на великій тертці. Редиску й огірок нарізати соломкою. Консервований огірок нарізати кубиками. Кріп і цибулю подрібнити. Для готування салатного заправлення з'єднати гірчицю, оцет, лимонний сік. Додати до них рослинну олію та сметану, перемішати. Компоненти салату посолити за смаком, полити заправленням і все перемішати. Салат з редиски з яйцями Інгредієнти: 1 пучок редису, 4 яйця, 1 цибулина, 4 ст. ложки сметани, зелень кропу та петрушки, сіль, перець чорний мелений. Приготування: Молоду редиску помити, нарізати кружечками і скласти в глибокий посуд. Цибулю ріпчасту теж потрібно нарізати півкільцями і з'єднати з редисом. Зварити яйця в круту, нарізати кружечками (можна й кубиками). Підготовлені продукти укласти в салатник, чергуючи кружечки редису, цибулю і яйця, заправити сіллю, перцем, полити сметаною, посипати дрібно рубаною зеленню. Смачного! Ще 5 рецептів смачних весняних салатів з редиски можна подивитися тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|