Вершкове масло з добавками – для смачного сніданку
02 квітень 2021 12:09
842
0
Змініть смак звичайного вершкового масла кожною із запропонованих добавок і подавайте на стіл зі скибочками підсушеного багета, хлібцями або крекерами. Із чого розпочати? Дістаньте вершкове масло з холодильника й залиште за кімнатної температури на годину. Знадобиться 170 г масла для кожного з варіантів. Потім змішайте в мисці м’яке вершкове масло з добавками, загорніть у фольгу, додайте будь-яку зручну форму й покладіть у холодильник для застигання. Гостро-солодка: 2 ст. л. ягідного джему, 2 ст. л. гострого соусу або аджики, 3/4 ч. л. меленого чорного перцю й сіль за смаком. Каррі з імбиром: 3 ст. л. дрібно нарізаної свіжої кінзи, 1 дрібно нарізана зелена цибуля (біла частина), 2 ч. л. натертого свіжого імбиру, 2 ч. л. порошку каррі, сіль і мелений чорний перець. Сир із цвіллю й хрін: 40 г розкришеного сиру зі цвіллю (приблизно 1/3 скл), 2 ст. л. нарізаної зеленої цибулі, 1 ст. л. хріну, мелений чорний перець. Ожина й лайм: 3 ст. л. варення з ожини, по 1 ст. л. лаймовой цедри й соку лайма. Віскі, кленовий сироп і горіхи: 1/3 скл дрібно нарізаного смаженого солоного мигдалю, 2 ст. л. кленового сиропу, 1,5 ст. л. віскі. Солодка паприка й в’ялені помідори: 0,5 скл в’ялених помідорів (подрібнити у блендері до однорідної пасти), 2 ч. л. солодкої паприки, 1/4 ч. л. кайєнського перцю, сіль, мелений чорний перець. Свіжі трави: по 1 ст. л. дрібно нарізаної свіжої зелені петрушки, естрагону, м’яти, зеленої цибулі й кропу, 1 дрібно зелена цибуля (біла частина), сіль і мелений чорний перець Цитруси й перець: по 1 ст. л. лаймової, лимонної й апельсинової цедри, 1 великий розчавлений зубок часнику, 1 подрібнений у блендері пекучий перець, сіль і мелений чорний перець Молоко, шоколад і малина: 40 г дрібно нарізаного молочного шоколаду, 2 ст. л. малинового варення, 1 ч. л. ванільного екстракту. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|